• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail Relaxte Wandel en Fun weken

 
DogWalkTrail Relaxte Wandel en Fun weken
 
Wat: DogWalkTrail Relax weken draaien om lekker wandelen en heerlijk eten maar ook om leuke activiteiten zoals boogschieten of waterfun, leuke workshops

Wanneer:  04 tot 11 mei 2019 en 25 mei tot 1 juni 2019

DogWalkTrail Relaxte wandel en Fun weken.
Prijs: € 635,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers: 10

Inclusief: 7 overnachtingen in een pensionkamer met douche en toilet, 4 dagen wandelingen en activiteiten,
2 avonden leuke workshops.

Exclusief: vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en terug en hier ter plaatse , evt tol en parkeergelden, drankjes, schoonmaakkosten (€ 30,00 p.p.) en toeristenbelasting (€ 1,15 p.p.p.n.) optionele wandelingen/activiteiten. Maaltijden, verzekeringen. In Oostenrijk kan je lang niet bij alle winkels/hutten pinnen en boven in de bergen is pinnen zelfs een uitzondering.

Het gaat vooral om ontspannen wandelen, lekker eten, relaxen en fun met de hond in de vorm van leren en spelen. Fun en wateractiviteiten zoals kanovaren, suppen, bergwandelen en boogschieten.  

Leuke armbanden en met Esther Wijma in de week van 25 mei  leuke fleecespeeltjes maken, leuke workshop etherische oliën of  raindrop/ massages bij je hond en nog veel meer leuke keuzes.

In deze week gaan we natuurlijk wandelen door de prachtige Oostenrijkse natuur van kloven, alpenweides en prachtige bergmeren maar dit jaar gaan we ook weer hele originele dingen doen met in sommige weken Geerd en/of Marijke de Rooij, Esther Wijma of Esther de Jong of  Bianca van Leeuwen en  andere leuke workshopgevers.


Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zondagochtend tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek. Je rekent dit echter hier ter plaatse af met de bistro. Prijs € 135,00 p.p. Je krijgt hiervoor 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 6x avondeten (hoofd en nagerecht)Ivm het gegeven dat je deelneemt aan een groepsreis is het niet mogelijk om niet aan het gezamenlijke eten deel te nemen.

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro Sky’s Vergnügen (van onze medewerkers Irma en Alexandra). Het ontbijt bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinkpakje/fruit/reepje) De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam.  Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.

Op vrije dagen is het mogelijk om met elkaar een oriëntatie wandeling te doen of nog een extra optionele activiteit te boeken. Je kunt ook voor je zelf nog een lekkere massage boeken of een bezoek brengen aan de spa in Kaprun.

Aantal honden: maximaal 2 honden per persoon

Alleen mogelijk met sociale honden omdat ze veel los zullen lopen tijdens de activiteiten

Moeilijkheidsgraad: blauw en licht rood

Niveau tabel van DogWalkTrail

Blauw: voor iedereen te doen

Rood/donkerrood: Als je gezond en fit bent en in  goede conditie is dit niveau goed te doen

Zwart: een behoorlijk goede conditie en ervaring  is een must
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling.
(Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
DogWalkTrail Relaxte Wandel en Fun weken
 
DogWalkTrail Relaxte Wandel en Fun weken
 
Wat je nog moet weten:

Accommodatie: Elke deelnemer heeft zijn eigen slaapkamer eventueel met eigen douche en toilet of je deelt een appartement (wel weer met je eigen slaapkamer daarin) de kamers zijn volledig ingericht met thema’s. Thema’s zoals iglo’s, tipi’s, sneeuw, bergen, Alpen, wolven, koeien en natuurlijk honden hebben een grote rol in de inrichting van onze nieuwe DogMountainInn. (www.dogmountaininn.nl). Iedereen krijgt een eigen kamer met douche en toilet maar de grote van de kamers zijn verschillend. We maken de indeling niet op volgorde van inschrijving maar we kijken naar de deelnemers en de groepssamenstelling qua honden en hoeveelheid deelnemers per inschrijving.

Je hebt 2 dagen vrij in deze week. Op deze dagen kunnen er optionele activiteiten (meerprijs) met hond worden gedaan. Zonder hond: Raften of paragliding en  andere outdoor activiteiten kunnen bij ons worden gereserveerd.

Alle wandelingen en activiteiten zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen en zijn onze zogenaamde blauwe wandelingen.

Deze hele week zullen we heerlijk eten in de bistro van de DogMountainInn genaamd “Sky’s Vergnügen” de bistro staat voor heerlijke maaltijden met lokale producten. De bistro wordt gerund door Irma en Alexandra. Vlees direct van de almen uit de omgeving, heerlijke lokale streekproducten, Oostenrijkse wijn en  Pinzgauer (zo heet de streek hier) biertjes. Ook voldoende vegetarische maaltijden. Toch zijn we geen restaurant en zijn de maaltijden eenvoudig maar wel heel erg lekker.

Kortom... weer een aantal zeer diverse ontspannende honden weken.
 
Overige info:

De week is bestemd voor iedereen die graag met zijn viervoeter(s) bezig is en die het leuk vindt om samen met zijn hond en met andere hondenliefhebbers op te trekken door te wandelen met elkaar, te leren van elkaar en plezier te maken met elkaar. De nadruk ligt deze week niet alleen op het wandelen (blauwe wandelingen dus met normale conditie goed te doen voor iedereen) maar net zo goed op de het plezier en lekker eten en fun. Wil je puur voor het wandelen komen dan is bijvoorbeeld een HoheTauern week, Pittige budget week  of GrossGlockner week doen of ook onze DogMountainExperience weken kunnen worden uitgebouwd tot pittig.
Het is bij deze week niet mogelijk bepaalde kortingen of tegoed bonnen in te wisselen vanwege alle workshops in deze week.

Handig om te weten

Heb je geen bergwandel uitrusting? Je kunt bij DogWalkTrail ter plekke in ons “winkeltje” ook nog bepaalde kleding kopen. wandelbroeken, fleece jacks, thermoshirts. Natuurlijk indien nodig een tuig voor je hond en een heupgordel, zodat je helemaal klaar bent voor een stoere bergwandeling. Onze gidsen weten precies wat je nodig hebt. Natuurlijk krijg je bij je bevestiging een paklijst waarbij we precies vertellen wat je voor deze week nodig hebt. Te leen hebben we heupgordels, Ruffwear WebMasterHarness of ProHarness van EQDog, heupgordels en wandelstokken. Op sommige wandelingen willen we graag dat de gasten het Ruffwear of EQDog tuig gebruiken.

Loopse teven of niet sociale honden kunnen niet worden geaccepteerd.
 
DogWalkTrail Relaxte Wandel en Fun weken
 
Annuleringsregeling
Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier.
 
DogWalkTrail Relaxte Wandel en Fun weken
Terug naar boven