• DogWalkTrail Austria
     

Op vakantie met de hond in Oostenrijk

 

Groene alpenweiden…
Indrukwekkende besneeuwde bergtoppen…
Blauwgroene bergmeren…
Jij en je hond...

 
Intro Oostenrijk
 
In en om de dorpen Niedernsill en Lengdorf vlak bij Zell am See en Kaprun in het Oostenrijkse Salzburgerland nabij het nationaal park Hohe Tauern organiseert DogWalkTrail sinds 2000 actieve vakanties voor Baas en Hond. Van heerlijk ontspannen wandelen met de hond tot zware bergtochten. Kanovaren of Suppen op de Zeller See of gewoon lekker relaxen in het zonnetje. Mee doen in de groep, op pad met een privé gids of zelfstandig op pad of luxe reizen. Grote honden of juist hele kleine of lekker relaxte met oude of jonge hond in een appartement of huisje, het kan allemaal.

Relaxt wandelen door prachtige oeroude bossen.
Genieten van je honden op een mooie alpenweide
Mooie watervallen, steenbokken of bergmarmotten zien.
’s Ochtends ontbijten met uitzicht op Oostenrijks mooiste bergen.
’s Avonds lekker eten in Oostenrijkse hutten.

De volgende informatie stuurt je naar onze andere websites.

-Ben je al ervaren en wil je liever een extremere week met wat uitdagende tochten, overnachtingen in hutten of zelfs alleen op stap met kaarten en informatie van ons, kijk dan op de nieuwe site www.dogwalktrailadventures.com. Op deze site staan alleen reizen voor hele fitte en gezonde mensen en honden. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen. Hier staan ook onze adventure reizen die buiten Oostenrijk of Nederland plaats vinden. Bijvoorbeeld o.a. de Italië, Noorwegen en Zweden reizen en de kano weekenden en bergwandelcursussen.

-wil je liever wandelen maar niet in een groep. Wil je wel op en top genieten van wandelen en het heerlijke lokale Oostenrijkse eten, gezellig lunchen bij oer gezellige hutjes, al je wensen in vervulling laten gaan van wat je, je had voorgesteld bij een vakantie in Oostenrijk?, kijk dan op www.dogwalktraillifeisgood.com. voor de mogelijkheden.

-Heb je helemaal geen behoefte aan wandelingen met een gids en zoek je gewoon een lekkere hond-vriendelijke accommodatie die je kunt huren in een dal tussen de bergen dan kun je kijken op www.dogwalktrailaccommodatie.com. Overnachten in echte sfeervolle Canadese blokhutten
of hond-vriendelijke appartementen, pensionkamer.

En alsof dat nog niet genoeg keuze is kunt u ook nog een reis boeken op maat
met een eigen groep of op pad met uw Hulphond, Poolhond of moeilijke hond.

Aan u de keuze!

En dat alles samen met uw hond!
Want honden zijn bij ons meer dan welkom
 
Intro Oostenrijk
 
Foto’s nieuw: https://myalbum.com/album/HWkbT19UCoZi

Foto´s oud: http://www.mijnalbum.nl/Album=HE4O7T6H
 
Intro Oostenrijk
Terug naar boven