• DogWalkTrail Austria
     

Halloween week met je hond

 
Wat: Halloween week, griezelige week samen met je hond
Wanneer: 20 tot 27 oktober
Prijs: € 395,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal mensen per appartement: 3  per appartement
Aantal honden: maximaal 5 per appartement
Moeilijkheidsgraad: blauw tot licht rood
Vereiste: baas moet een Halloween outfit dragen wij zorgen voor de “aankleding” van de honden.

Ervaring: Je hebt geen ervaring nodig voor deze week.

Niveau: blauwe en lichtrode wandelingen.
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Halloween week
 
Inclusief: 2 halve dagwandelingen en 2 wandelingen in het donker... appartement per boeking.
 
Halloween week
 
Neem je griezeligste kostuum mee, je viervoetige monster en kom griezelen in Oostenrijk. Hou je naast Halloween van wandelen maar niet van heel veel drukte dan is dit de week voor jou. In deze periode zijn er niet veel toeristen, weinig liften open zijn en vele restaurants en hotels hebben even pauze... het komt voor als was je alleen op de wereld en in een ghost town ronddwaalt... Perfect voor deze week!
 
Halloween week
 
Maar natuurlijk laten wij je niet verloren rondlopen! Want in deze weken hebben we weer leuke aanbiedingen. Verblijf in de DogMounTainInn inclusief 2 dagen lekker wandelen en 1 avond een spannende Halloween walk in een gek kostuum. Een Halloween avond programma met kampvuur en marshmallows op een griezelig gezellig feestje. Heb jij ook al zin in deze vakantie met donkere griezelige avonden....
 
Halloween week
 
Reissom: € 395,00 p.p.

Inclusief 3 halve dag wandelingen, zelfstandige oriëntatie wandelingen en 2 avondprogramma’s met een nachtwandeling en een kampvuur met lekkere Halloween snacks.

Je kunt kiezen uit: Appartement Bucks, Kiko of Wolf. In Bucks kunnen maximaal 4 personen en in Kiko en Wolf maximaal 6. Wie het eerst komt krijgt natuurlijk de eerste keus.
  
Foto’s van halloween: https://myalbum.com/album/sK4l6ReTgHKH
 
Halloween week
Terug naar boven