• DogWalkTrail Austria
     

Grossglockner week of
HoheTauern week of
DogTrekking zelfstandig

 
Ben je behoorlijk fit en heb je (berg)wandel ervaring, of heb je bij ons al eens mee gedaan aan een rode of zwarte wandeling tijdens een basis DogMountainExperience week? Dan kun kijken naar onze Adventure weken op de adventure site. Deze vinden plaats in Oostenrijk maar ook daarbuiten.  

Deze reizen zijn geschikt voor mensen en honden die top fit zijn en die graag een stapje verder gaan.

Voor de Grossglockner week heb je een  goede conditie nodig. Het zijn wandelingen tussen de 3,5 en 4,5 uur met soms een uitschieter van 6 uur. In alle wandelingen klimmen en dalen we behoorlijk.  Een goede conditie, gezond lijf en een portie doorzettingsvermogen voor zowel baas als hond is dus van belang.

Voor de Hohetauern weken heb je naast een zeer goede conditie ook ervaring bij DogWalkTrail nodig. Dit houdt in dat je al eens een Grossglockner week moet hebben gedaan of tijdens een basis week al eens moet hebben mee gedaan aan rode en zwarte wandelingen. Het niveau ligt hier een stukje hoger dan bij de Grossglockner. Ook tijdens ddeze week zijn er behoorlijke hoogteverschillen te overbruggen en daarnaast kan het zijn dat er technisch moeilijkere stukken zijn te overbruggen waarbij baas en hond elkaar moeten vertrouwen. De wandelingen zijn gemiddeld tussen de 5 en de 7 uur.

Voor onze DogTrekking weken zonder gids geldt hetzelfde. Je kunt makkelijke en moeilijke routes kiezen. Je overnacht in hutten en gaat zonder gids op pad met een kaart en informatie. Je moet wel enige ervaring in kaart lezen hebben en ervaring hebben met wandelen in de bergen.

Bij twijfel moet je ons even een mailtje sturen.

Je kunt ons ook een mailtje sturen wanneer je stamgast bent bij DogWalkTrail. We kunnen dan kijken of we een groepje bij elkaar kunnen krijgen en een reis op maat kunnen maken. Aarzel niet om ons te vragen en te zeggen wat je wensen zijn.

Meer informatie over de speciale adventure weken kun je vinden op www.dogwalktrailadventures.com

#GrossGlockner, HoheTauern

#Explore wandelingen of zelfstandige wandeltochten tijdens een dogtrekking

klik hier ( je komt via deze link op de adventure site)
 
DogTrekking zelfstandig
Terug naar boven