• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail
Fotografie week

 
Op stap met de bekende honden fotograaf Ron Baltus met gelegengheid om vragen te stellen
 
Fotografie met Ron Baltus
 
Wat: waarbij je tijdens de wandelingen tips & tricks krijgt over het fotograferen van je hond. Een avond theorie fotografie, een lezing bergwandelen met je hond, heerlijk eten en ook een dag leuke activiteiten zoals wateractiviteiten of boogschieten.

Wanneer:  20 tot 27 juni 2020

DogWalkTrail Fotografie week
Prijs: € 635,00 p.p. exclusief maaltijden
Minimaal aantal deelnemers: 8 Maximaal aantal deelnemers: 10

Inclusief: 7 overnachtingen in eigen slaapkamer met eigen douche en toilet, fotografie met Ron, Activiteiten zoals water activiteit of boogschieten, lezing bergwandelen met je hond en 3 pittigere wandelingen van 3,5 tot 4,5 uur hogerop in de bergen.

Fotografie: Wandeling met praktijk foto’s maken die nabesproken worden, een theorie avond, verder veel foto’s maken en vragen stellen tijdens de wandelingen.

Exclusief: vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en terug en hier ter plaatse , evt tol en parkeergelden, drankjes, schoonmaakkosten (€ 30,00 p.p.) en toeristenbelasting (€ 1,15 p.p.p.n.) optionele wandelingen/activiteiten. Maaltijden, verzekeringen. In Oostenrijk kan je lang niet bij alle winkels/hutten pinnen en boven in de bergen is pinnen zelfs een uitzondering.
 
Fotografie met Ron Baltus
 
Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zondagochtend tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek. Je rekent dit echter hier ter plaatse af met de bistro. Prijs € 120,00 p.p. Je krijgt hiervoor 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 5x avondeten (hoofd en nagerecht geen avondeten op woensdag) Ivm het gegeven dat je deelneemt aan een groepsreis is het niet mogelijk om niet aan het gezamenlijke eten deel te nemen.

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro Sky’s Vergnügen (van onze medewerkers Irma en Alexandra). Het ontbijt bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinkpakje/fruit/reepje) De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam.  Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.

Op vrije dagen is het mogelijk om met elkaar een oriëntatie wandeling te doen of nog een extra optionele activiteit te boeken. Je kunt ook voor je zelf nog een lekkere massage boeken of een bezoek brengen aan de spa in Kaprun.

Aantal honden: maximaal 1 hond per persoon 2 in overleg
 
Fotografie met Ron Baltus
 
Moeilijkheidsgraad: rood

Niveau tabel van DogWalkTrail

Blauw: voor iedereen te doen

Rood/donkerrood: Als je gezond en fit bent en in  goede conditie is dit niveau goed te doen

Zwart: een behoorlijk goede conditie en ervaring  is een must

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Fotografie met Ron Baltus
 
Wat je nog moet weten:

Accommodatie: Elke deelnemer heeft zijn eigen slaapkamer eventueel met eigen douche en toilet of je deelt een appartement (wel weer met je eigen slaapkamer daarin) de kamers zijn volledig ingericht met thema’s. Thema’s zoals iglo’s, tipi’s, sneeuw, bergen, Alpen, wolven, koeien en natuurlijk honden hebben een grote rol in de inrichting van onze nieuwe DogMountainInn. (www.dogmountaininn.nl). Iedereen krijgt een eigen kamer met douche en toilet maar de grote van de kamers zijn verschillend. We maken de indeling niet op volgorde van inschrijving maar we kijken naar de deelnemers en de groepssamenstelling qua honden en hoeveelheid deelnemers per inschrijving.

Je hebt 2 dagen vrij in deze week. Op deze dagen kunnen er optionele activiteiten (meerprijs) met hond worden gedaan. Zonder hond: Raften of paragliding en  andere outdoor activiteiten kunnen bij ons worden gereserveerd.

Alle wandelingen en activiteiten zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen en zijn onze zogenaamde blauwe wandelingen.

Deze hele week zullen we heerlijk eten in de bistro van de DogMountainInn genaamd “Sky’s Vergnügen” de bistro staat voor heerlijke maaltijden met lokale producten. De bistro wordt gerund door Irma en Alexandra. Vlees direct van de almen uit de omgeving, heerlijke lokale streekproducten, Oostenrijkse wijn en  Pinzgauer (zo heet de streek hier)  biertjes. Ook voldoende vegetarische maaltijden. Toch zijn we geen restaurant en zijn de maaltijden eenvoudig maar wel heel erg lekker.

Overige info:

De week is bestemd voor iedereen die graag met zijn viervoeter(s) bezig is en heel graag mooie foto’s wil leren maken van zijn of haar hond. Daarnaast gaan we prachtige wandelingen maken waar Ron weer prachtige foto’s maakt van jullie. Zelf kun je gehele week vragen stellen en foto’s maken. De wandelingen zijn deze week pittiger dan bij een relaxte fun week. Een goede conditie is dus wel verreist. Dat betekent niet dat je extreem moet kunnen lopen of bergervaring moet hebben maar wel dat je rode wandelingen aan moet kunnen. Wil je puur voor het wandelen komen dan is bijvoorbeeld een HoheTauern week,  GrossGlockner week of andere adventure week ook een goed alternatief. Natuurlijk kunnen onze DogMountainExperience weken ook uitgebouwd worden tot pittig.
    
Het is bij deze week niet mogelijk bepaalde kortingen of tegoed bonnen in te wisselen vanwege alle workshops in deze week.

Handig om te weten

Heb je geen bergwandel uitrusting? Je kunt bij DogWalkTrail ter plekke in ons “winkeltje” ook nog bepaalde kleding kopen. wandelbroeken, fleece jacks, thermoshirts. Natuurlijk indien nodig een tuig voor je hond en een heupgordel, zodat je helemaal klaar bent voor een stoere bergwandeling. Onze gidsen weten precies wat je nodig hebt. Natuurlijk krijg je bij je bevestiging een paklijst waarbij we precies vertellen wat je voor deze week nodig hebt. Te leen hebben we heupgordels, Ruffwear WebMasterHarness of ProHarness van EQDog, heupgordels en wandelstokken. Op sommige wandelingen willen we graag dat de gasten het Ruffwear of EQDog tuig gebruiken.

Loopse teven of niet sociale honden kunnen niet worden geaccepteerd.
 
Fotografie met Ron Baltus
 
Annuleringsregeling
Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier.
Terug naar boven