• DogWalkTrail Austria
     

GrossGlockner week of HoheTauern week of DogTrekking zelfstandig

 
Ben je behoorlijk fit en heb je (berg)wandel ervaring, of heb je bij ons al eens mee gedaan aan een rode of zwarte wandeling tijdens een basis dogmountainexperience week? Dan kun kijken naar onze Adventure weken op de adventure site. Deze vinden plaats in Oostenrijk maar ook buiten Oostenrijk.

Deze reizen zijn geschikt voor mensen en honden die top fit zijn en die graag een stapje verder gaan.

Voor de GrossGlockner wandeling heb je een zeer goede conditie nodig maar de wandelingen zijn voor baas en hond met een goede conditie goed te doen. Het zijn wandelingen tussen de 3,5 en 4,5 uur met soms een uitschieter van 6 uur. Sommige wandelingen gaan natuurlijk berg op en sommige gaan behoorlijk berg af. Een goede conditie en gezond lijf voor zowel baas als hond is dus van belang.

Voor de Hohetauern weken heb je naast een zeer goede conditie ook ervaring bij DogWalkTrail nodig. Dit houdt in dat je al eens een GrossGlockner week moet hebben gedaan of tijdens een basis week al eens moet hebben mee gedaan aan rode en zwarte wandelingen. Het niveau ligt hier een stukje hoger dan bij de GrossGlockner. De wandelingen gaan behoorlijk de hoogte in en er zijn technische stukken bij waar de hond en baas geen angst moeten hebben voor de hoogte en elkaar goed moeten vertrouwen. De wandelingen zijn gemiddeld tussen de 5 en de 7 uur.

Voor onze DogTrekking weken zonder gids geldt hetzelfde. Je kunt makkelijke en moeilijke routes kiezen. Je overnacht in hutten en gaat zonder gids op pad met een kaart en informatie. Je moet wel enige ervaring in kaart lezen hebben en ervaring hebben met wandelen in de bergen.

Bij twijfel moet je ons even een mailtje sturen.

Meer informatie over de speciale adventure weken kun je vinden op www.dogwalktrailadventures.com
 
DogTrekking zelfstandig
Terug naar boven