• DogWalkTrail Austria
     

Dogs & Human Insight week

 
Wat: Coaching week met Geerd de Rooij en Frank van Nimwegen
Wanneer: 19 tot 26 oktober 2019
Prijs: &€ 615,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 7
Maximaal aantal deelnemers: 8
Aantal honden: maximaal 2 honden per persoon
Moeilijkheidsgraad: van blauw tot licht rood
Bij meer dan 10 honden zullen we de groep in 2 verdelen.
 
Dogs & Human Insight week
 

Oostenrijk en zijn prachtige bergen
Heerlijk wandelen in een schitterende natuur met je voetjes nog in de sneeuw
Inzicht in jezelf
waardoor jij en je hond
elkaar op een dieper niveau leren kennen en begrijpen.
Wijze lessen van je hond!

 
Coachen met honden met Frank van Nimwegen en Geerd de Rooij (2 gediplomeerde mensen coachen en hondencoaches)
· Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop jouw hond en jij elkaar beïnvloeden?
· Wil je weten hoe je het contact tussen jou en je hond kunt verdiepen?
· Wil je meer weten over ‘natuurlijk leiderschap’?
· Wil je gewoon lekker genieten van het contact met je hond?
· Wil je vragen wat betreft het gedrag van je hond beantwoord hebben?

Honden zijn fantastische leermeesters. Door open te staan voor hun wijze lessen kun je veel over jezelf en je hond ontdekken. je hond is niet voor niets in jouw leven. Hij of zij is precies de juiste hond voor jou en andersom ben jij precies de juiste eigenaar voor de hond.

Geerd de Rooij: http://www.geerdderooij.nl
Frank van Nimwegen: https://www.caniquest.com
 
Wil je ontdekken welke wijze lessen op jou van toepassing zijn? Tijdens deze week gaan we met jouw persoonlijke vragen in het achterhoofd tijdens mooie wandelingen aan de slag.
De aandacht ligt hierbij op persoonlijke ontwikkeling en jouw persoonlijke coachvraag

En je hond? Die is daarbij jouw spiegel en leermeester. Je coachvraag kan zowel gaan over vragen die je hebt over je hond, als ook vragen of thema’s die jou als persoon bezig houden.
 
Met als resultaat
· Een gevoel van heerlijk op vakantie te zijn.
· Je ontwikkelt en verdiept de samenwerking met je hond.
· Duidelijkheid over jezelf, over je manier van communiceren.
· Inzicht en ervaring in de manier waarop jij en je hond elkaar spiegelen.
 
Natuurlijk zijn we deze week ook bezig met gewoon lekker wandelen in een prachtige rustgevende omgeving.

Programma

Zaterdag: aankomst in Oostenrijk. Vanavond info avond over de komende week. Overnachting in de DogMountainInn (hele week)

Zondag: Kennismaking met elkaar en elkaars verwachtingen en leerwensen voor deze week. Kennismakings wandeling zodat honden en baasjes elkaar wat beter leren kennen..
Theorie: tijdens de theorie is er uitleg over wat coachen met honden is en ook over opvoeding van honden. Vragen rondom gedrag van je hond kunnen besproken worden.

Maandag: de ochtend beginnen we met het vervolg van de coaching waarbij we in de middag een mooie coachwandeling gaan maken.

Dinsdag: Vandaag wederom een coachwandeling en is er de mogelijkheid voor individuele coaching met Irene of Geerd.

Woensdag: rustdag, daarnaast is er een mogelijkheid voor individuele coaching.

Donderdag: de ochtend benutten we voor een heerlijke coachwandeling door een prachtige kloof. Vanavond zullen we nog samen komen om te evalueren.

Vrijdag: vandaag is het mogelijk om te kiezen voor een optionele activiteit of jullie kunnen zelfstandig met een uitgeschreven wandeling op stap. Vanavond gaan we in een leuke berghut lekker uit eten.

Zaterdag: Na het ontbijt komt er een einde aan een heerlijke week.
 
Dogs & Human Insight week
 
Reissom: € 615,00 p.p.

Inclusief
7 overnachtingen, alle wandelingen (zoals beschreven in het programma) zijn onder Nederlandse begeleiding en inclusief entreegelden ter plaatse. Alle workshops.

Exclusief
verzekeringen, vervoer ter plaatse en vervoer Nederland – Oostenrijk v.v. drankjes, verplicht maaltijdenpakket € 135,00 p.p., schoonmaakkosten &€ 30,00 p.p. toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n. en persoonlijke uitgaven.

Maximaal aantal honden is afhankelijk van samenstelling groep.
 
Accommodatie
Ieder heeft een eigen slaapkamer met douche en toilet. De ruimtes zijn niet allemaal even groot. Wij delen die in na aanleiding van het aantal personen en honden per boeking. Het is niet mogelijk een ruimte vooraf te reserveren. Alle verdiepingen beschikken  over wireless internet. Er is een grote tuin waar we met zijn allen heerlijk buiten kunnen zitten en de honden heerlijk kunnen spelen.

Activiteiten
De volgorde waarin activiteiten plaats vinden is niet vastgelegd i.v.m. de weersomstandigheden. De zelfstandige oriëntatieloop is naar keuze 2 of 4 uur lopen. Bij de kennismaking zullen we een relaxte wandeling maken bij een mooi meertje. Oriëntatieloop: zelfstandig met behulp van foto aanwijzingen uw weg vinden door de bossen en heuvels. De wandelingen met gids zijn blauwe wandelingen maar als blijkt dat het iets meer mag zijn zullen we dat natuurlijk aanpassen. Als optionele activiteit is er bijvoorbeeld de Krimmler waterval. Een van de hogere watervallen van Europa. Deze wandeling geeft twee keuzes. Een makkelijke tevens de toeristische variatie (overigens niet minder indrukwekkend) en de moeilijkere niet toeristische variatie waar je een uur over een prachtige oude route langs de waterval loopt. De terug weg is dan via de toeristische kant. Vanzelfsprekend kunt u tijdens de week ook geheel zelfstandig wandelingen maken. In de info map vindt u alle benodigde informatie. De wandelingen zijn ook daar ingedeeld naar zwaarte (afstand, hoogtemeters omhoog en omlaag, tijd) Deze niveaus worden aangeven door de kleuren Zwart/Rood/Blauw. Meer informatie over deze wandelingen vindt u op de site onder het blokje moeilijkheidsgraad wandelingen.
 
Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zondagochtend tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek. Je rekent dit echter hier ter plaatse af met de bistro. Prijs € 135,00 p.p. Je krijgt hiervoor 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 6x avondeten (hoofd en nagerecht)Ivm het gegeven dat je deelneemt aan een groepsreis is het niet mogelijk om niet aan het gezamenlijke eten deel te nemen.

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro Sky's Vergnügen (van onze medewerkers Irma en Alexandra). Het ontbijt bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinkpakje/fruit/reepje) De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam. Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor.
 
Dogs & Human Insight week
 
Annuleringsregeling
Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijde aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier.
Terug naar boven