• DogWalkTrail Austria
     

Budget Try Out week.

 

Over de hoofdkam van de Alpen.

 
Budget Try Out week
 
Wat: Budget TryOut wandelingen en wandelingen uit onze top 10. Vooral hoog in de bergen.
Wanneer: 05 tot 12 oktober 2019
met Bianca of  Francois en andere team leden.

Op aanvraag ook mogelijk op maat gemaakt met een eigen groepje. Stamgast? Laat je verassen… met vooral nieuwe programma’s
Prijs: € 450,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 6
Aantal honden: maximaal 1 hond per persoon (evt 2 in overleg)
Moeilijkheidsgraad: van licht rood tot zwart
Ervaring: we willen graag dat mensen bij ons bekend zijn. Dat betekent dat mensen al een rode of zwarte wandeling bij DogWalkTrail moeten hebben gedaan.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Lange tochten, nieuwe tochten, over en dwars door de hoofdkam van de Alpen. We hebben onze basis in het dal zodat we flexibel zijn in welk gebied we welke dag gaan wandelen. We trekken per dag door de mooiste stukjes van de Oostenrijkse Alpen.

Deze week is geschikt voor fitte baasjes en honden. We vertrekken ’s ochtends vanuit ons basiskamp de DogMountainInn en rijden elke dag naar een nieuw gebied voor een lange pittige tocht. We hebben alleen de bagage voor de dag nodig.  

De week met Bianca en/of  Francois gaat over Tryouts met nieuwe wandelingen en natuurlijk de bekende Bianca paadjes zoeken. Er zullen ook wandelingen gedaan worden waar Bianca al vaker heeft gelopen en die tot haar top 10 behoren. In deze week kunnen er niet meer dan 6 honden mee dus 1 per persoon. Op deze tochten neemt Bianca altijd een eigen hond mee.

Accommodatie
Jullie verblijven deze week in onze eigen DogMountainInn. Iedereen heeft een eigen slaapkamer (tenzij je met z’n 2-en boekt natuurlijk) en een eigen douche en toilet.

Maaltijden

In onze DogMountainInn is ook de Bistro van onze medewerkers Alexandra en Irma. In de bistro heb je elke dag keuze uit 2 heerlijke gerechten. Het is dus geen uitgebreide menukaart wel eenvoudig, eerlijk en heerlijk eten. Het avondeten is niet bij de prijs inbegrepen dus je kunt er voor kiezen om hier te eten tijdens de week maar ook kiezen om met elkaar een pot te maken en samen te koken bijvoorbeeld.
 
Budget Try Out week
 
Het ontbijt is inclusief. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor de ingrediënten voor het ontbijt en voor de lunch. Jullie moeten dit met elkaar zelf klaar maken in de ruimte die we daarvoor beschikbaar stellen. Dit is een eenvoudig keukentje maar alles is aanwezig.

Drankjes zijn ook voor eigen rekening dus deze kun je ook aan schaffen tijdens de boodschappen of je besteld je drankjes aan de bar in de bistro.

Ben je vegetariër en wil je wel graag in de bistro eten? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Dan is het verstandig om zelf eten mee te brengen. Wij adviseren je daar graag over.

Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn een grote vriezer en er is zelfs rauwvlees te bestellen. Kijk voor barf voor onderweg naar carnivoertogo van het merk Carnivoer. www.carnivoer.nl Wij hebben dit ook te koop. Wel even ruim vooraf even bestellen

Een rustdag
Tijdens de week is er naast de zondag ook nog 1 rustdag. Wij adviseren  je ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen. Voor jou als persoon is het beter (ook al ben je wellicht zonder problemen in staat om 6 dagen vol door te wandelen) maar voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze (intussen 19 jaar) ervaring heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn. Op de rustdag is er ruimte om een dag zelfstandig de omgeving te verkennen zonder hond mits de hond even alleen kan zijn of zonder al te veel te wandelen. Natuurlijk kan je ook lekker met een boek in de tuin of op je balkon van je appartement gaan zitten.

Niet voor beginners
Deze week is niet geschikt voor beginners. Daarom vinden we het belangrijk dat we de deelnemers vooraf al een keer hebben leren kennen. Zo weten we wat iedereen kan en komen we onderweg niet voor verrassingen te staan. Deze week is dus alleen te boeken als jij en je hond al eerder donkerrode wandelingen bij ons hebben gedaan. Ben je nog nooit met DogWalkTrail op pad geweest maar heb je al wel vaak met je hond in de bergen gelopen? Dan maken we graag kennis met jullie tijdens onze cursus wandelen in de bergen in Nederland. We kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. http://lerenwandelenmetjehondindebergen.com
 
Budget Try Out week
 
Goed voorbereid op pad
Voor je vertrek sturen we je een uitgebreide paklijst. Op deze paklijst staan items die verplicht zijn voor deelname en items die handig zijn maar niet verplicht. Een goede reisverzekering die ook eventuele helikopterreddingen dekt is verplicht. Het is verstandig om vooraf in Nederland alvast te trainen met jouw hond. Maak samen alvast een aantal lange wandelingen waarbij je de hond aangelijnd houdt. Hoog in de bergen (waar we in een Nationaal Park lopen) mag de hond namelijk niet los en het is daarom belangrijk dat jouw hond kan volgen en niet (of niet te hard) trekt.

Ø  Lees meer over de cursus wandelen in de bergen die binnenkort in Nederland van start gaat. http://lerenwandelenmetjehondindebergen.com
 
Budget Try Out week
 
*Inclusief in de reissom zijn: 7 overnachtingen, 7 x ontbijt en lunch , alle wandelingen, DogWalkTrail gids.

*Exclusief de reissom zijn het vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en hier ter plaatse , tolgelden, parkeergeld, drankjes, avondmaaltijden schoonmaakkosten (€ 30,00 per kamer) en toeristenbelasting  (€ 1,15 p.p.p.n.) In Oostenrijk kan je lang niet bij alle winkels/hutten pinnen en boven in de bergen is pinnen zelfs een uitzondering.

Vooruit kijken? Fotoalbum: https://myalbum.com/album/hge2QphA8rAn

Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig

Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten.

alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Budget Try Out week
 
Stamgasten:

Wil je graag iets compleet nieuws en ben je niet bang voor een uitdaging dan kun je met een groepje van 4 personen vragen om een speciale week op maat. Het programma is dan zo goed als gelijk aan een HoheTauern of try out explore week. (Niet altijd met garantie van een overnachting in een hut)  Je kunt ook vragen of wij een aantal mensen kunnen benaderen zodat we een lijst kunnen samenstellen met stamgasten en deze koppelen aan een groepje die voor hun nieuwe wandelingen willen. Het is mogelijk om op aanvraag 2 honden mee te brengen maar dit altijd in overleg. Stuur ons een mailtje en vraag naar een reis op maat.
 
Budget Try Out week
Terug naar boven