• DogWalkTrail Austria
     

Budget Try out week

 

Met basis wandelingen.

 
Budget Tryout week
 
Wat: TryOut wandelingen die makkelijk te doen zijn voor iedereen met Bianca of Francois. Wij gaan samen met jullie op ontdekking naar nieuwe wandelingen. Voor ons dus ook onbekend. Met kaart en Gps gaan we op zoek naar nieuwe leuke basiswandelingen die we dan in het volgende seizoen weer gebruiken. Op aanvraag met een eigen groepje ook aan te vragen op maat. Stamgast? Laat je verassen… met vooral nieuwe programma’s. Wanneer: 11 tot 18 mei 2019

Prijs: € 400,00 p.p.

Inclusief: 7 overnachtingen in eenvoudige kamer met douche en toilet. En wandelingen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 7 x ingrediënten voor ontbijt met mogelijkheid om lunchpakketje te maken.

Minimaal aantal deelnemers: 5
Maximaal aantal honden: 8

Aantal honden: maximaal 2 hond per persoon (evt. 3 in overleg)

Moeilijkheidsgraad: van blauw tot licht rood

Ervaring: Je hebt geen ervaring nodig deze week maar wel een “normale” conditie hebben. Als je in Nederland of Belgie regelmatig je honden lekker stuk uitlaat dan is deze week goed te doen.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling.
(Zie onze voorwaarden)

Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
We hebben onze basis in het dal zodat we flexibel zijn in welk gebied we welke dag gaan wandelen. We trekken per dag door de mooiste stukjes van de Oostenrijkse Alpen  

Deze week is geschikt voor iedereen die lekker wil wandelen. We vertrekken ’s ochtends vanuit ons basiskamp de DogMountainInn en rijden elke dag naar een nieuw gebied.

In deze week gaat Bianca of Bianca en Francois samen op stap met de gasten. Tryouts met nieuwe wandelingen en natuurlijk gaan we de bekende Bianca paadjes zoeken. Er zullen ook 1 of 2 wandelingen gedaan worden waar Bianca al vaker heeft gelopen en die tot haar top 10 behoren maar die ze net even anders wil doen. In deze week kunnen er niet meer dan 6 honden mee dus 1 per persoon. Op deze tochten neemt Bianca altijd een eigen hond mee.

Accommodatie
Jullie verblijven deze week in onze eigen DogMountainInn. Iedereen heeft een eigen slaapkamer (tenzij je met z’n 2-en boekt natuurlijk) en een eigen douche en toilet.

Maaltijden
In onze DogMountainInn is ook de Bistro van onze medewerkers Alexandra en Irma. In de bistro heb je elke dag keuze uit 2 heerlijke gerechten. Het is dus geen uitgebreide menukaart wel eenvoudig, eerlijk en heerlijk eten. Het avondeten is niet bij de prijs inbegrepen
dus je kunt er voor kiezen om hier te eten tijdens de week maar ook kiezen om met elkaar een pot te maken en samen te koken bijvoorbeeld.
 
Budget Tryout week
 
Het ontbijt is inclusief. Dat wil zeggen dat wij zorgen voor de ingrediënten voor het ontbijt en voor de lunch. Jullie moeten dit met elkaar zelf klaar maken in de ruimte die we daarvoor beschikbaar stellen. Dit is een eenvoudig keukentje maar alles is aanwezig.

Drankjes zijn ook voor eigen rekening dus deze kun je ook aan schaffen tijdens de boodschappen of je besteld je drankjes aan de bar in de bistro.

Ben je vegetariër en wil je wel graag in de bistro eten? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Dan is het verstandig om zelf eten mee te brengen. Wij adviseren je daar graag over.


Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn een grote vriezer en er is zelfs rauwvlees te bestellen. Kijk voor barf voor onderweg naar carnivoertogo van het merk Carnivoer. www.carnivoer.nl Wij hebben dit ook te koop. Wel even ruim vooraf even bestellen.
 
Budget Tryout week
 
Een rustdag
Tijdens de week is er naast de zondag ook nog 1 rustdag. Wij adviseren  je ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen. Voor jou als peroon is het beter (ook al ben je wellicht zonder problemen in staat om 6 dagen vol door te wandelen) maar voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze (intussen 19 jaar) ervaring heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn. Op de rustdag is er ruimte om een dag zelfstandig de omgeving te verkennen zonder hond mits de hond even alleen kan zijn of zonder al te veel te wandelen. Natuurlijk kan je ook lekker met een boek in de tuin of op je balkon van je appartement gaan zitten.

Goed voorbereid op pad
Voor je vertrek sturen we je een uitgebreide paklijst. Op deze paklijst staan items die verplicht zijn voor deelname en items die handig zijn maar niet verplicht. Een goede reisverzekering die ook eventuele helikopterreddingen dekt is verplicht.

Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig

Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten. Waar mogelijk kunnen de honden lekker los.
Alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Budget Tryout week
Terug naar boven