• DogWalkTrail Austria
     

Walk, Water,
Wine & Welness week

Is inmiddels al vol

 
DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
DogWalkTrail organiseert in 2017 een variatie op de intussen veel besproken Walk, Learn & Fun  week...

De Walk, Water, Wine & Welness week!

In deze week gaan we natuurlijk wandelen door de prachtige Oostenrijkse natuur maar in diezelfde mooie natuur gaan we dit jaar ook weer hele andere dingen doen...

Vertrouwd in deze week zijn de intussen beroemde workshops Fun met Judith van de minstens even beroemde Judith Lissenberg en natuurlijk fotografie met Ron Baltus. Deze workshops hebben altijd een thema en dit jaar zal dit veel bij, op en in het water zijn.
 
DogWalkTrail Walk water wine en welness DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
Foto’s maken we allemaal van onze honden, de een wat meer dan de ander maar niets zo leuk als nog eens terugkijken naar die ene prachtige wandeling die jij en je trouwe viervoeter hebben gemaakt. Om nog veel meer uit die foto’s en je fototoestel (hoeft helemaal geen dure spiegelreflex te zijn overigens!) te halen geeft beroemd dierenfotograaf Ron Baltus je informatie tijdens een wandeling (met water) over hoe je het beste je hond in en om het water kunt vastleggen. www.ronbaltus.nl

Fun met Judith https://www.facebook.com/judith.lissenberg) zorgt intussen voor half Nederland voor het nodige plezier voor baas en hond... benieuwd wat de combinatie fun, water en Judith gaat geven...
 
DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
Natuurlijk gaan we in op het gedrag van de honden en de baas en dat doen we dit jaar met nieuwe inzichten en invalshoeken... Marijke de Rooij (http://www.dogs4fun.nl/) en Geerd de Rooij http://www.geerdderooij.nl) zullen met het thema water en wine & welness een workshop geven.

Daarnaast gaan jullie op stap met o.a Bianca, zij geeft tips hoe je het beste in de bergen kunt lopen met je hond. En natuurlijk zullen ook de wandelingen vooral in de buurt van water gaan..
 
DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
Wine & Welness...

Tijdens deze week gaan we zelfs te voet van Oostenrijk naar Italie. Nee niet vanaf het DogWalkTrail hoofdkwartier maar met zijn allen in de DogWalkTrail “taxi” om lekker te wandelen nabij en over de Italiaanse grens. Daarnaast een lekkere en leerzame belevenis bij een wijnproeverij... Natuurlijk mag je ook druivensap of lekker alpen water drinken... Een picknick tijdens een van de wandelingen en een avond relaxen bij een kampvuur en heerlijke lokale lekkernijen. Inclusief een dagdeel oppas zodat de baasjes kunnen genieten van een vrije dag of een echte welness ervaring met massages of en sauna gebruik of de spa in Kaprun (meerprijs)

Water...

We zullen natuurlijk ook het water op gaan. Met de SUPs, kano en/of waterfiets op het meer van Zell am See. Mocht je van te voren al hebben willen oefenen dan kun je dit doen bij IkSup.nl in Loosdrecht.
 
DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
Bovenop al dit moois krijg je ook weer een goodiebag met daarin allerlei leuke items die zeer goed van pas komen voor het wandelen met je hond in de bergen en krijg je ook nog eens prachtige foto’s van jou en je hond(en) van Ron Baltus!

Kortom... weer een zeer diverse actieve ontspannende en culinaire week

Overige info:

De week is bestemd voor iedereen die graag met zijn viervoeter(s) bezig is en die het leuk vindt om samen met zijn hond en met andere hondenliefhebbers op te trekken door te wandelen met elkaar, te leren van elkaar en plezier te maken met elkaar. De nadruk ligt deze week niet alleen op het wandelen maar net zo goed op de het plezier en lekker eten en fun in het water. Wil je puur voor het wandelen komen dan is bijvoorbeeld een Explore week geschikter.

Let op: je kunt met maximaal 2 honden per persoon komen, maar tijdens een aantal workshops en wandelingen kan je maar met één hond tegelijk werken. De honden die achterblijven moeten dus zonder problemen of overlast op de kamer kunnen blijven. Er is oppas mogelijk via een Nederlandse dame waar we mee samenwerken.
 
DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
Reissom: € 725,00 p.p.

Inclusief:

7 overnachtingen op basis van tweepersoons kamer in pension of 1 persoons kamer met gedeelde badkamer  in DogMountainInn.

Alle maaltijden gedurende week vanaf ontbijt zondag t/m ontbijt zaterdag.

Alle workshops en wateractiviteiten en wandelingen waaronder naar Italie

25 foto’s van Ron Baltuis

Wijnproeverij

Goodie bag.

De inschrijving voor de week is voor iedereen toegangkelijk dus ook als je al eens eerder hebt meegedaan. Het aantal deelnemers is met name vanwege de workshops beperkt dus wil je zeker zijn van je plek boek dan zo snel mogelijk via www.dogwalktrail.com

Het is bij deze week niet mogelijk bepaalde kortingen of tegoed bonnen in te wisselen en ook de stamgastenkorting is vanwege alle workshops niet van toepassing op deze week.

Maximaal 15 deelnemers
 
DogWalkTrail Walk water wine en welness
 
Handig om te weten
Heb je geen bergwandeluitrusting? Je kunt bij DogWalkTrail ter plekke in ons “winkeltje” ook nog bepaalde kleding kopen. Waterdichte/ademende regenjacks, wandelbroeken, fleecejacks, thermoshirt. Natuurlijk indien nodig een tuig voor je hond en een heupgordel, zodat je helemaal klaar bent voor een stoere bergwandeling. Onze gidsen weten precies wat je nodig hebt. Natuurlijk krijg je bij je bevestiging een paklijst waarbij we precies vertellen wat je voor deze week nodig hebt. Te leen hebben we heupgordels, Ruffwear WebMasterHarness of ProHarness van EQDog, heupgordels en wandelstokken. Op sommige wandelingen willen we graag dat de gasten het Ruffwear of EQDog tuig gebruiken.

Loopse teven of niet sociale honden kunnen niet worden geaccepteerd.
 
Bij de maaltijden is er altijd een keuze. Er is natuurlijk ook voor onze vegetarische gasten een heerlijk menu.

Kamerindeling:
De accommodatie bevindt zich in Pension Inge en de DogMountainInn waar de deelnemers zullen verblijven op basis van 2p (Inge) of 1p (DMI) kamers. Het pension beschikt over een gemeenschappelijke tuin een terras en een gezellige gemeenschappelijke ruimte met een huisbar waar gegeten zal worden. Reis je alleen dan kan je je eigen slaapkamer krijgen maar deel je de badkamer met max 2 andere deelnemers. De DogMountainInn is 5 minuten met de auto van pension Inge. Iedereen zal wel gebruik maken van de maaltijden in pension Inge. Sommige workshops zullen worden gegeven bij de DogMountainInn en sommige bij pension Inge.

Het is niet mogelijk om in andere accommodatie te verblijven in deze week

Er is plek voor 15 deelnemers die voor de workshops en wandelingen verdeeld worden in meerdere groepen. De groepsverdeling kan per dag anders zijn.

Annuleringsregeling
Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier.

Link naar foto’s van de vorige fun weken: http://www.mijnalbum.nl/Album=UETUSGQG
Terug naar boven