• DogWalkTrail Austria
     

Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week.

 
Tijdens de DogMounTain Experience weken zul je in de eerste instantie
verblijven in de DogMountainInn (DMI)
 
 Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
Vanaf 1 november zijn de appartementen klaar. Er bevinden zich drie appartementen in de DogMountainInn. Appartement Bucks op de begane grond met 2 slaapkamers, ruime keuken, grote hal, bijkeuken en een ruime woonkamer met zithoek en een groot terras. Appartement Kiko op de 1e verdieping met 3 slaapkamers, ruime zit/woon keuken, huiskamer, ruime hal, badkamer en breed maar niet diep balkon. Appartement Wolf op de 2e verdieping.  Dit is een appartement wat zowel als geheel appartement zal worden verhuurd maar in sommige weken in de zomer ook als per losse kamer te boeken is. In dat geval deel je dus de badkamer, keuken en woonkamer. Het appartement heeft 3 slaapkamers, keuken, huiskamer, ruime badkamer en een apart toilet en een balkon.
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
In de weken waarin Appartement Wolf ook per kamer gehuurd kan worden zullen er 3 slaapkamers zijn waar je met maximaal 2 personen kunt logeren. Echter in deze week zullen we dan maximaal 4 mensen met 4 honden toestaan om voldoende ruimte te hebben. De badkamer, woonkamer en keuken worden dan gedeeld.

Ieder appartement zal worden ingericht met hondenbed/manden, hondenbakken voor water en voer en een gezellige Oostenrijkse landelijke sfeer weergeven. Het thema is natuurlijk hond. Wezorgen dat er altijd voor iedere hond een bed of mand aanwezig is zodat ze heerlijk kunnen slapen.

We maken een gezellige ruimte waar je met elkaar een drankje kunt drinken en een avondje pizza kunt laten bezorgen ;-) In de gemeenschappelijke stube liggen leuke hondentijdschriften die je kunt meenemen naar je kamer. De stube is een eenvoudige maar gezellige ruimte waar ook een omheinde en overdekte buitenkamer aan vast zit.

De tuin is voor iedereen die in het huis logeert toegankelijk. We hebben de tuin verhoogd met 1.40 hoog hek en de huidige vijver zal in het voorjaar worden omgetoverd tot hondenbad. Verder zullen we een leuke belevenis baan voor de honden maken zodat ze lekker kunnen rennen, badderen en spelen in de omheinde tuin.

Als de DogMountainInn vol is zullen we de mogelijkheid geven om andere accommodatie te huren.

www.dogmountaininn.eu

Daarnaast zullen we gebruik maken van een gezellig pension. In sommige Explore weken zul je verblijven in de DogMountainInn in een appartement of kamer maar ook maken we gebruik van het pension Muehlbach van Inge. Dit is een gezellig pension wat wordt gerund door een gezellige Nederlandse vrouw met haar 2 bordercollies. In de weken dat er een explore week plaats vindt mogen de honden mee in de eetruimtes en de bar en kunnen ze lekker los in de tuin (de tuin is afgezet met prikkeldraad dus als je een wegloper hebt dan kun je beter de hond aan de lijn houden) Alle kamers hebben een douche en toilet en sommige hebben een balkon.
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
Verder maken we indien nodig op aanvraag ook eventueel nog gebruik van gasthof Waidachhof en andere externe appartementen.

Wil je een los huisje of appartement huren met eigen omheinde  tuin of eigen omheind terras dan kun je kijken op onze dogwalktrail accommodatie. Vanuit deze accommodatie kun je wandel/activiteiten pakketten boeken

www.appartementbodhi.com
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
Appartement Bodhi ligt in het midden van het kleine dorpje Piesendorf. Op 5 minuten afstand van twee hond vriendelijke restaurants en het winkeltje op 2 minuten afstand. Het appartement heeft een eigen omheinde tuin met 1.40 hoog hek. Binnen is alles ingericht voor de hond. Hondenmand en hondendrink en voerbakken zijn aanwezig en kleden voor op de bank.
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
www.dogloghomes.com
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
De DogLogHomes bestaan uit The Logcabin en The Lodge. Beiden liggen op een helling op de berg in het dorpje Lengdorf, Niedernsill. Hier is ook alles ingericht voor de hond. Beide terrassen zijn afgezet met een 1.40 hoog hek en ze hebben beiden toegang tot een (steil) stuk terrein langs de beek. Het zogenaamde adventure tuintje. Beiden huizen hebben een houtbrander en een volledig ingerichte keuken. Boven is er een stuk afgezet als hondentoilet.
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
The LogCabin is geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen. Het huisje heeft een slaapbank met een ingebouwde hondenmand en een vide met een 2 p bed en een los bed ernaast. Buiten is een terras wat geheel omheind is met een 1.40 hoog hek en er is een klein tuintje links en rechts en er is een toegang tot het adventure terrein. Vanuit de adventure tuin kunnen de honden niet aan het hek komen van The cabin als je de twee hekjes sluit.
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
The Lodge:
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
The Lodge is geschikt voor 4 tot 6 personen. Het huis heeft 2 slaapkamers met een vide waar zich een 2 p bed bevindt en beneden is er in beide slaapkamers nog een enkel bed. Ieder kamer heeft een badkamer met douche en toilet.  Ook hier staan weer 2 honden bedden voor wat grotere honden en een bed voor de kleintjes. Op aanvraag zijn er meerdere bedden mogelijk. Het terras loopt aan de voor en de zijkant van het huis. In het voorjaar komt er nog een stukje tuin bij. Aan de achter zijde is er een mogelijkheid om naar de adventure tuin te gaan met de hond. Is steil en op eigen verantwoording.
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
 
Indien je liever kampeert kan dat ook natuurlijk. Daarbij reserveer je zelf de camping en boek je vooraf een activiteitenpakket bij ons.

Alle op de lijst vermelde campings staan honden toe. Alle vermelde campings op deze lijst hebben ook al eens eerder onze gasten goed ontvangen. Toch kunnen wij niet garanderen dat er inmiddels zaken zijn veranderd dus altijd zelf contact opnemen met de camping wat betreft het hondenbeleid.

Het is natuurlijk mogelijk om vanaf de camping mee te doen aan DogWalkTrail activiteiten Indien u pas hier ter plaatse reserveert voor een activiteit kunnen wij helaas niet garanderen dat er nog plaats is. Wij raden u dan ook aan om zo vroeg mogelijk van te voren een activiteit te boeken!

Camping Woferlgut te Bruck
Verhuurt ook caravans. Grote en luxe familie camping.
Kindvriendelijk. www.woferlgut.at

Camping Lampenhaeusl in Fusch

Kleine camping aan de weg naar de Grossglockner.
Overdag wat drukker maar ’s avonds wordt de Grossglocknerstrasse afgesloten en wordt het rustiger.
Prachtige omgeving met vele wandel routes vanaf de camping.
www.lampenhaeusl.at

Camping Zur Mühle in Kaprun

Camping aan de dorpsrand van Kaprun. Niet al te groot. Op 10 minuten lopen van het centrum van Kaprun en op 5 minuten rijden ligt de Sigmund Thum Klammsee (bergmeertje) met terras en speeltuin. www.kaprun.at/muehle

Camping Seecamp in Zell am See (Thumersbach)

Een drukke camping die aan de ene kant aan het water grenst en aan de andere kant aan de weg van Zell am See naar Thumersbach. Camping ligt dus direct aan het meer (zeilen/waterfietsen/kanovaren/zwemmen) en heeft een eigen winkeltje. www.seecamp.at

Camping Sudufer Thumersbach/Bruck

Camping ligt vlakbij het meer en direct aan een wandelgebied (aanlijn gebied) Wandelroutes vanaf de camping. Naast de camping is een betaald strandbad aan het meer (helaas verboden voor honden) Een stukje verderop is het openbare strand en daar zijn honden wel toegestaan. Ongeveer een half uur lopen of 10 minuten met de auto. www.panoramacamp.at

Camping Bad Neunbrunnen Maishofen

10 minuten buiten Zell am See. Een erg mooie en kleine maar gezellige camping met een grote vijver en direct aan mooie wandelwegen. Goed restaurant op de camping.
www.camping-neunbrunnen.at
 
Waar logeer je tijdens een dogwalktrail week
Terug naar boven