• DogWalkTrail Austria
     

Movie week

 
Je hebt normale tot goede conditie, vind het leuk mee te doen aan een promo filmpje, je hebt geen problemen in beeld te komen en af en toe opnieuw een shot te doen? Dan is dit iets voor jou.
 
Informatie

Wat: Movie  week
Wanneer: 19 tot 26 mei
Prijs: € 575,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers: 10

Aantal honden: maximaal 1 hond per persoon (2 in overleg)

Waar verblijven we: In de DogMountainInn of ander appartementen complex

Moeilijkheidsgraad: van blauw  tot rood

Ervaring: Je moet een normale conditie hebben.

Honden: honden moeten sociaal zijn tegenover mensen en andere honden. Ze zullen namelijk met elkaar bij een kampvuur liggen, meerijden in de DWT bus en los en vast lopen naast elkaar.
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Movie Week
 
Programma

De Movie week draait vanuit appartementen in de DogMountainInn en eventueel appartementen uit een ander appartementen gebouw . Elke dag rijden we met de DogWalkTrail bussen naar de wandel gebieden. De wandeltijden bedragen ongeveer 3 tot maximaal 4 uur. De gebieden waar we ons zullen begeven zijn de  Pinzgauer en Rauriser alpen maar het kan ook zijn dat we in het Grossglockner of Grossvenediger gebied wandelen. We lopen/werken 4 dagen met Moodmasters dus er zal 4 dagen worden gefilmd. Dit zal ook inclusief een gezellige avond zijn, Daarnaast is het mogelijk zelf op stap te gaan of om mee te doen aan optionele activiteiten (meerprijs) 
 
Movie Week
 
Inclusief:
alle overnachtingen in accommodatie op basis van 2 personen per kamer
(Er zijn een aantal kamers met een eigen douche en toilet, kom je alleen dan kan het mogelijk zijn dat je met een of 2 andere deelnemers een appartement deelt: Je hebt dan wel een eigen slaapkamer maar je deelt wel een wc en douche)
Gezamenlijk ontbijt
1 avond buiten programma met eten
1 avond met binnenprogramma met eten
Ontvangst avond met pizza en een drankje
Je krijgt de link naar het originele filmpje dus mag het filmpje voor privé doeleinde gebruiken
alle wandelingen met gids

Exclusief:

Drankjes, lunch en rest van de avondmaaltijden. Het is mogelijk om in de bistro van de DogMountainInn te eten en ook om lunchpakketjes te bestellen.
Verzekeringen
Vervoer Nederland/België – Oostenrijk v.v.
Schoonmaakkosten: per kamer € 25,00

Toeristenbelasting € 1,15 per persoon per dag (vanaf leeftijd 15 jaar)
Deze kosten zijn ter plaatse contant te voldoen.

Minimale deelname 6 personen maximaal 8. Per persoon kan er 1 hond mee (Bij uitzondering kan 2 maar dit gaat wel in overleg i.v.m. vervoer en de wandelingen).
 
Movie Week
 
Activiteiten: Voor deze week dienen jij en je hond over een goede normale conditie te beschikken. Op sommige wandelingen moeten we juist wat meer stijgen en op sommige juist dalen. Gedurende deze dagen loop je misschien over een stukje sneeuw. Hiervoor heb je geen specifieke bergsportervaring of klimmateriaal nodig. Je  hond moet ook goed aan de lijn kunnen lopen zonder te trekken. Ook moet de hond los kunnen volgen.
 
Movie Week
 
Verplicht: Op deze week MOET je goede bergschoenen (minimaal categorie B) hebben, regenkleding en goede wandelbroek dus GEEN spijker broek en absoluut goede regenbroek GEEN poncho.

Filmpjes die Moodmaster al heeft gemaakt: www.moodmaster.nl

Zomer Oostenrijk: https://vimeo.com/133587898

Winter Oostenrijk: https://vimeo.com/157560118

Ardennen: https://vimeo.com/217186833

Nederland: https://vimeo.com/176510379

Onze DogLogHome The Cabin: https://vimeo.com/156570751
Terug naar boven