• DogWalkTrail Austria
     
DogWalkTrail

Tauernweg 5
5721 Piesendorf
Oostenrijk

B van Leeuwen
Bank: Raffeisenverband Salzburg
Adres bank: Kitzsteinhornstr. 12
5700 Zell am See (Schüttdorf)
IBAN code: AT74 3500 0000 0401 9436
BIC: RVSAAT2S

BTW Nr DogWalkTrail. : ATU 56614934

+43 6767601022
+43 6766267910

www.dogwalktrail.com
info@dogwalktrail.com
 
Voorwaarden DogWalkTrail:

• Wij raden u aan uw hond en uzelf goed te verzekeren voor uw reis. Denk hierbij aan reis-, ongevallen-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en annuleringsverzekering. Houdt er reking mee dat niet alle reisverzekeringen alle (buitensport)activiteiten dekken. Check dit bij uw (reis)verzekeraar.
• U bent zelf aansprakelijk voor de schade die u of uw hond aan derden of aan materiaal van derden toebrengt. Met veel verschillende honden is het soms moeilijk voor de honden om in de roedel hun plaats te vinden. Dit kan in enkele gevallen problemen opleveren. DogWalkTrail hanteert strikte veiligheidsnormen, doch deelname aan onze reizen, programma's en activiteiten geschiedt ten allen tijden op eigen risico. DogWalkTrail kan derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor materiële schade en/of lichamelijk letsel, ontstaan binnen de tijdsduur van uw arrangement
• De activiteiten uitgevoerd door DogWalkTrail zijn aangepast aan een zodanig niveau dat een ieder, met gezonde lichamelijke conditie in staat wordt geacht dit naar behoren te kunnen uitvoeren. Dit geldt evenzeer voor de honden. Mocht u of de hond een medische aantekening hebben dan dient u dit verplicht op de bevestiging aan te geven !!!!!!!
• Komt u met de hond op vakantie gaat u dan nog even bij de dierenarts langs voor de verplichte rabiësvaccinatie in Oostenrijk en België en vraag welke inentingen de hond eventueel nog meer nodig heeft. Denk aan uw tekenspray/behandeling en aan een kennelhoest enting. Wij stellen een goede anti vlo-behandeling verplicht. U bent ook verplicht te melden indien uw hond een besmettelijke ziekte heeft. Dit om onze andere honden gasten te beschermen. Vergeet niet uw inentingsboekje/dierenpaspoort mee te nemen naar het buitenland.

De op de na uw boeking toegestuurde bevestiging en factuur staan alle bijkomende kosten vermeld voor eventuele schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Deze kunnen eventueel nog veranderen omdat een door ons gebruikte accommodatie of de gemeenten nieuwe tarieven gaan hanteren. Deze veranderingen zijn minimaal maar zodoende kan het bedrag dus afwijken van wat op uw bevestiging/website staat vermeld. Omdat de vele door ons gebruikte accomodaties verschillende tarieven hebben voor schoonmaakkosten en toeristenbelasting, de ene accommodatie het in zijn prijs heeft verwerkt en de andere niet hebben wij deze kosten uit de prijs gehaald een innen wijdeze voor alle accommodaties apart a contant hier ter plaatse. Deze bedragen worden dus 100% doorgegeven aan de betreffende accommodaties.

• U kunt bij DogWalkTrail een Annuleringsregeling afsluiten voor het geval u vanwege ziekte van uw hond dient te annuleren.

Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kostenloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medische verklaring (attest) van uw dierenarts te overleggen.
Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijde aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten.
Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier

Annuleringsvoorwaarden:
• Bij annulering tot 6 weken voor aankomst brengen wij u 25% van de totale reissom in rekening.
• Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aankomst brengen wij u 50% van de totale reissom in rekening.
• Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst brengen wij u de totale reissom in rekening.

Annulering door de organisator
• Bij onvoldoende inschrijvingen voor een bepaald programma (vermeld bij elk programma) houdt DogWalkTrail zich het recht voor een programma te annuleren. DogWalkTrail kan dit doen tot 4 weken voor aankomst. Vanzelfsprekend stellen wij u een alternatief programma voor. Indien u hiermee niet akkoord gaat zal DogWalkTrail de totale reissom terug storten.

• U ontvangt een stamgastenkorting van 10% op reissom van een DogWalkTrail week en weekend programma vanaf het moment dat u voor de 3e te gast bent op een van deze programma's. Deze korting geldt niet op dagprogramma's, accommodatiehuur, outdoordogwalkshop of TryOut weken.

• Alle foto's die DogWalkTrail gemaakt heeft of die u ons toestuurt worden gebruikt op de site of facebook pagina's van DogWalkTrail. Mocht u daar een probleem mee hebben dan vragen wij u dit vooraf al bij uw boeking te vermelden. We zetten het ook bij de voorwaarden erbij en zodra u een boeking doet stemt u in met de voorwaarden. Natuurlijk respecteren wij u wensen wanneer u dit liever niet wilt. Wel dan graag even aangeven bij uw reservering.
Terug naar boven