• DogWalkTrail Austria
     

Family, Dog, Camp & Hike Vakantie met
de kinderen en de hond!

 
Informatie
Wat: familie week vanaf de camping in Kaprun.
Wanneer: elke week van 8 tot 29 juli
Prijs: € 365,00 p.p. bij 2 deelnemers/€ 345,00 p.p. bij 3 deelnemers/€ 325,00 p.p. bij 4 deelnemers.
Minimaal aantal deelnemers: 4 personen
Maximaal aantal deelnemers: 3 families  
Aantal honden: 2 per familie (meer in overleg evt meerprijs)
Moeilijkheidsgraad: van blauw tot lichtrood
 
Family, Dog, Camp& Vakantie met de kinderen en de hond!
 
Met het hele gezin lekker op vakantie? Spannende wandelingen door de bergen, klimmen, klauteren, springen en zwemmen tijdens de canyoning, speuren samen met je hond en zelfs boogschieten…

Activiteiten
Deze week is speciaal voor gezinnen die met de hond op vakantie in de bergen willen. Alle activiteiten zijn gericht op de kinderen en de hond natuurlijk. De wandelingen en activiteiten zijn vooral om de bergen te beleven niet om oneindige kilometers te maken. De canyoning is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen die nog niet mogen of niet willen is er een alternatief in de vorm van bezoek aan een kloof. Graag vernemen we dit zo ver mogelijk vooraf! Het boogschieten vindt plaats tijdens een korte wandeling door het bos.

Accommodatie
Verblijven doen jullie in je eigen moderne Teepee tent. Een grote tent (19m2) met 1 grote ruimte met welgeteld 1 stok! Voorzien van matrassen, een kookgelegenheid (2-pitsgasstel/pannen/overig kookgerei), eenvoudige verlichting en een bench voor de hond indien nodig. Daarnaast is er 1 Teepee tent ingericht als gezamenlijke ruimte voor alle families. Camping Zur Mühle is klein, eenvoudig, schoon en met zwembad en speeltuin. De camping ligt dicht bij het dorpscentrum van Kaprun. De camping heeft een barretje waar ook eenvoudig eten verkrijgbaar is, en verse broodjes in de ochtend. Hotel Zur Mühle waar de camping hoort ligt direct naast de camping en heeft ook een restaurant. De supermarkt is vlakbij de camping. Wifi is beschikbaar voor € 2,00 voor de gehele verblijfsduur.
 
Family, Dog, Camp& Vakantie met de kinderen en de hond!
 
Maaltijden
Deze maken jullie zelf klaar op je gasstelletje of je gaat lekker uit eten in 1 van de vele restaurants die Kaprun rijk is.

Een rustdag
Tijdens de week is er 1 rustdag. Wij adviseren  jullie ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen want voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze (intussen 17 jaar) ervaring heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn. Wel kunnen jullie mee op het waterspektakel waarbij we gaan kanovaren, suppen en evt waterfietsen op het meer van Zell am See.

Extra
In de groep kunnen maximaal 3 gezinnen met 6 honden per week op de gelijke camping boeken.

*Inclusief in de reissom zijn: 7 overnachtingen op de camping in teepee tent, 1x groepswandeling, 1x funwandeling met boogschieten, 1x canyoning in waterpark (zie foto), 1x zelfstandige puzzeltocht.

*Exclusief de reissom zijn het vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en hier ter plaatse , tolgelden, parkeergeld, drankjes, toeristenbelasting (€ 1,15 p.p.p.n. vanaf 15 jaar) Houd dus rekening met extra kosten. In Oostenrijk kan je lang niet bij alle winkels/hutten pinnen en boven in de bergen is pinnen zelfs een uitzondering.

Er is op deze reis geen stamgasten korting mogelijk.
 
Family, Dog, Camp& Vakantie met de kinderen en de hond!
 

Annuleringsregeling
Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig
Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten.

alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Family, Dog, Camp& Vakantie met de kinderen en de hond!
Terug naar boven