• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail Steunt:
Stichting Dierenopvang Bosnië

 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
 
In de DogLogHomes en in de appartementen zullen wij een spaarpot neerzetten. Mocht u ook vinden dat deze stichting goed werk doet dan zouden wij jullie willen vragen om 1 euro te doneren aan deze stichting.
De opbrengst gaat eens in de zoveel maanden naar Suze Steenbergen die zich inzet voor de honden in Bosnië. Naast deze actie steunt DogWalkTrail al enige instanties in Nederland die zich kommert om de Nederlandse honden in nood. Toch willen wij Suze ook een beetje helpen met al het goede werk wat zij doet in Bosnië. Lees er zelf meer over in het stukje hieronder of via hun site.

Missie De missie van SDB is het verbeteren van het dierenwelzijn in Bosnië en het op humane wijze beperken van de zwerfdierenpopulatie. Bedrijfsprofiel Stichting Dierenopvang Bosnië richt zich vooral op het structureel oplossen van het probleem in het land zelf. Door sterilisatie, educatie en samenwerking met lokale organisaties en overheid richten wij ons op een constructieve en toekomstgerichte manier van werken. Aandacht voor de oorzaak Wij zijn geen voorstander van het meenemen van een groot aantal honden, omdat wij van mening zijn dat dit niet de oplossing is. Beter is om de aandacht te richten op de oorzaak.
 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
 
Maar wij nemen wel een beperkt aantal honden mee naar Nederland, volgens voorgeschreven procedures voor transport van gezelschapsdieren, die op een zorgvuldige wijze worden geplaatst. Onze nazorg is voor het leven! Strikt plaatsingbeleid Alle dieren die door ons worden aangeboden ter adoptie worden alleen door ons zelf geplaatst. Ons plaatsingsbeleid is strikt; een uitgebreid gesprek, ontmoeting met de hond en het gastgezin en een huisbezoek gaan vooraf aan de eventuele adoptie.

Mocht u vragen hebben over onze manier van werken, dan vinden wij het zeer prettig als u contact met ons op neemt: 06-46198579
(Suze) of 06-12919194 (Tanja) Algemene Informatie

Wat doen we: - het opzetten van castratie/sterilisatie programma's voor de zwerfhonden en katten - een efficiënte en goede samenwerking met de plaatselijke overheden - voorlichting geven op scholen en aan de bevolking - het zoeken naar geschikte baasjes voor onze honden in het asiel - verwerven van fondsen, goederen en voorzieningen ten behoeve van dieren in Bosnië.

 
www.hondenopvang.com
 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
 
Zivka

DogWalkTrail steunt de organisatie ook nog met de adoptie van een hondje op afstand. Suze en Fred reizen regelmatig naar Bosni� en geven dan een update over hoe het gaat met ZIVKA. Zo heet het adoptiehondje van DogWalkTrail. Je krijgt iedere keer als zij daar zijn geweest foto�s en informatie hoe het nu gaat met je hondje.

Stichting Bosni� is ook regelmatig op events en beurzen aanwezig. Zeker zijn ze weer aanwezig bij DogWalkTrail happening in november 2016. Daar kun je natuurlijk ook alles vragen over een adoptie hondje
.
 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
 
Willen jullie ook een hondje adopteren op afstand?
Kijk op de site van stichting Bosni� voor meer informatie

http://www.hondenopvang.com/
 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
Terug naar boven