• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail Six Summits

 
DogWalkTrail Six Summits
 
Ooit begonnen we met de Sky High wandelingen warbij je boven een stempeltje kreeg als je op een bepaald punt was aangekomen. Nu gaan we met de Six Summits even iets verder.
 
DogWalkTrail Six Summits
 
Sommige van jullie hebben vast wel eens gehoord van de Seven Summits.

Deze Seven Summits zijn de hoogste bergen van elk continent Mount Everest in Azië (8848 m) Aconcagua in Zuid-Amerika (6962 m), Mount McKinley in Noord-Amerika (6194 m), Kilimanjaro in Afrika (5895 m), Elbroes in Europa (5642 m), Mount Vinson (4892 meter) op Antarctica (4897 m), en Puncak Jaya of Carstenz Pyramide, Oceanië(4884 m)

Een behoorlijk indrukwekkend rijtje bergen. In Oostenrijk zijn er ook al aardig wat 7 Summits bedacht waaronder de 7 summits van Oostenrijk tot de 7 Summits van Saalbach Hinterklemm.
 
DogWalkTrail Six Summits
 
DogWalkTrail heeft nu de Six Summits in het leven geroepen. Natuurlijk is het bij ons het allerbelangrijkste dat de hond mee kan naar de top.

Natuurlijk hoeft dit niet in een week tijd. Je kan en mag er natuurlijk seizoenen lang over doen. (Voor de fanatiekelingen er zijn in onze directe omgeving zelfs 11 Summits die met de hond goed te doen zijn...)
 
DogWalkTrail Six Summits
 
De bedoeling is dat je bij de eerste keer dat je mee doet aan een Summit wandeling je een kaartje krijgt waarop alle Summits vermeld staan. Na iedere succesvolle beklimming krijg je dan een DWT stempel. Natuurlijk schrijven we waar mogelijk onze naam in het logboek. Iedereen die alle Six Summits beklommen heeft krijgt een oorkonde.

Mocht je mee willen naar 1 van de Six Summits dan schrijf je dit op je inschrijfformulier. Wij geven dan aan welke Summit wandeling er in die week gaat plaats vinden en wat de kosten van de wandeling zullen zijn. Hoe meer deelnemers hoe gunstiger de prijs van wandeling. Er is een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Tijdens deze wandeling kan er niet meer dan 1 hond per persoon mee. Dit vanwege de veiligheid van de hond en de baas.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn om aan deze wandelingen mee te doen als wij en we hopen nog vele Summits met jullie te mogen bewandelen.
 
DogWalkTrail Six Summits DogWalkTrail Six Summits
 
(Voor deze wandelingen heeft u geen bergbeklimmers ervaring of klimmateriaal nodig. Wat u wel nodig heeft is een goede conditie en een beetje doorzettings vermogen. Voor sommige wandelingen die van ons de kleur zwart hebben gekregen moeten wij weten wat u aan kunt dus moet u al eens eerder met ons mee zijn geweest. Een aantal Summit wandelingen vallen onder de rode wandelingen dus daarvoor geldt dit niet)

In de map in uw accommodatie vindt u alle Summits met een uitgebreide uitleg over de wandeling.

Foto’s van een aantal Summits: http://www.mijnalbum.nl/Album=4W6TIQYN
 
DogWalkTrail Six Summits
Terug naar boven