• DogWalkTrail Austria
     

Wandelpakket met de hond

 
Vanaf de camping of accommodatie buiten onze eigen DogWalkTrail Accommodatie
 
Dit pakket is alleen buiten ons hoogseizoen te boeken. Het is voor gasten die niet in een DogWalkTrail accommodatie verblijven. Dit gaat alleen door op voor reservering. Dat kan zijn van de camping, vanuit hotels of andere accommodatie.


Prijs: € 105,00
Wanneer: Van april tot half juni en van half september tot eind oktober.

Ervaring: Je hebt geen wandelervaring nodig bij DogWalkTrail en het is voor iedereen te doen.
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)

Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Wandelpakket met de hond
 
Het wandelpakket kan alleen vooraf gereserveerd worden. Het pakket bestaat uit 1 wandelingen met gids en 3 zelfstandig te lopen uitgeschreven wandelingen of foto wandelingen.

Programma: Maandag : vandaag kan je bij DogWalkTrail tussen om 09.30 uur een uitgeschreven wandeling afhalen en een oriëntatie wandeling en andere tips halen.

In principe staan de wandelingen met gids voor dinsdag of donderdag gepland maar dit kan afwijken. Neem op zaterdag avond even contact met ons op.

Meerdere wandelingen zijn alleen mogelijk op aanvraag.

Pakketprijs: € 105,00 p.p. Inclusief: 1 wandeling met gids en 3 zelfstandige uitgeschreven wandelingen bestaande uit een zelfstandige oriëntatie wandeling of foto wandeling of uitgeschreven wandeling met kaart.

Het is ook mogelijk om een privé gids te boeken.(zie blokje privé gids) Dit is wel op aanvraag en moet ook vooraf worden gereserveerd. In het hoogseizoen kan het zijn dat dit niet mogelijk is vanwege de drukte.
 
Wandelpakket met de hond
Terug naar boven