• DogWalkTrail Austria
     

Noorwegen
Try Out

 

VOL

 
Fjorden…
Eenzame bergen…
Verlaten hoogvlaktes
Wildstromende rivieren…
 
In 2018 hopen we de langverwachte Noorwegen Try Out reis te maken. De reis gaat door met minimaal 6 deelnemers. Intussen weten we al wat meer over het traject maar het blijft nog steeds een echte Try Out reis.
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Noorwegen Try Out
 
In September 2018 gaat DogWalkTrail weer on Tour! De bestemming? Misschien wel het mooiste land in Europa.... Noorwegen!

In 2 weken maken we een prachtige rondreis door dit magnifieke land wat niet alleen gezegend is met een prachtige natuur maar dat op een oppervlak wat wij ons als Nederlanders en Belgen amper voor kunnen stellen.... Wist je dat Noorwegen van zuid naar noord een langere afstand is als van Utrecht naar Lissabon?

Deze reis begint en eindigd in Noorwegen. Je reist dus op eigen gelegenheid zelf naar Noorwegen. Vanaf daar start de rondreis waarbij het programma na 12 dagen eindigt in Larvik. Je kan hier de boot nemen terug naar Denemarken of verder dit prachtige land verkennen natuurlijk! Deze reis is een Try Out reis. Dat wil zeggen dat wij qua route wel weten wat en hoe en waar omdat dit door ons of medewerkers van DogWalkTrail al eens is gedaan (al dan niet met hond) maar dat we niet van elke wandeling precies de ins en outs weten! Enige pioniers geest moet je dus niet vreemd zijn! Dit is dan ook de reden dat we de reissom zo laag mogelijk hebben gehouden. Noorwegen is echter naast heel mooi ook een duur land. In deze reis betaal je voor het programma van 12 dagen voor de activiteiten, de gidsen, de overnachtingen evt benodigd materiaal. Voor de maaltijden maken we allen gezamenlijk een pot. Drankjes zijn sowieso persoonlijk, hiervoor maken we geen pot. Verderop op de pagina vindt je de reissom en de data. Daarbij geven we je een richtlijn waar je aan moet denken voor wat betreft bijkomende uitgaven zoals het vervoer (zowel je eigen brandstofkosten, de boot Denemarken – Noorwegen v.v.)
 
Noorwegen Try Out
 
Hij is inmiddels vol geboekt maar mocht dit een groot suc6 blijken waar we wel van uit gaan dan zullen we deze over een paar jaar zeker herhalen.
 
Noorwegen Try Out
 
We hebben ook een facebook pagina waar we zeker al onze ervaringen zullen delen met jullie.
 
Noorwegen Try Out
 
Datum:
meetingpoint 10 september  einde programma ochtend van vrijdag 21 september 2018 in Noorwegen.

Reissom: € 875,00 p.p.

Inclusief:
11 Overnachtingen op camping in je eigen tent of trekkershut. (indien je geen tent hebt dan kan je van  ons voor 1x € 75,00 een Bergans of Norway Teepee tent huren.
NL Gidsen
Wandelingen
Kanotocht
 
Noorwegen Try Out
 
Exclusief
Maaltijden
Al het vervoer v.v. (dus eigen auto, alle bootovertochten zowel naar Noorwegen als in Noorwegen, tolwegen)
Drankjes

Onderweg zijn er afhankelijk van de exact te rijden route meerdere kleine veerbootjes te nemen. In Noorwegen zijn een aantal afgelegen bergweggetjes tolweggetjes. Dit dient voor het onderhoud van deze weggetjes.

Bootovertocht Hirtshals – Kristiansand heen en Larvik – Hirtshals terug kost ongeveer    
€ 300,00 heen en terug op basis van 1 auto (max 2 meter hoog en 5 meter lang), 2 personen en 1 hond.
(prijs gegeven in november 2016)

Maaltijden pot € 250,00 a € 300,00 p.p.
 
Noorwegen Try Out
Terug naar boven