• DogWalkTrail Austria
     

Doghiking Friday

 
Doghiking Friday
 
De doghiking Friday wandelingen zijn zwarte of rode wandelingen. Jij en je hond moeten of berg wandel ervaring hebben of zeker zijn van een goede conditie. Natuurlijk passen we de wandeling aan op de groep. Je kunt ook deze dag een privé gids aanvragen.
 
Doghiking Friday
 
Voor Wie?
Voor gasten die in Oostenrijk voor een DogMountain Experience week of losse activiteiten vanuit de huisjes of appartementen hebben ingeschreven, die een hele goede conditie hebben, die graag wat hoger op de berg gaan en die het niet erg vinden wellicht een beetje af te zien.
 
Doghiking Friday
 
Wanneer?
Iedere vrijdag natuurlijk...(deze dag moet je wel van te voren hebben geboekt om zeker te zijn dat deze doorgaat. Natuurlijk kun je het op zondag nog aanvragen maar we kunnen niet garanderen dat deze dag dan door kan gaan of dat er plaats is.
 
 
Doghiking Friday
 
Hoeveel?
Minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 (maximaal 6 honden en maximaal 2 honden per deelnemer en in sommige gevallen maar 1 hond per deelnemers) op sommige wandelingen mogen er maximaal maar 6 deelnemers mee.

Prijs: € 45,00 p.p.

Bij minder dan 4 personen rekenen we vanwege het karakter van de tocht gelden minimaal de officiële dagtarieven voor een bergwandelgids. Ongeveer € 165,00 voor een dagtour.

De tochten worden altijd begeleid door een Nederlands sprekende officieel gecertificeerde bergwandelgids. In eerste instantie gegidst door Bianca, Francois, Eva of Annuska.

Inclusief in dit bedrag is alleen de gids. Eventuele gondel of entree tickets en het vervoer zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze worden vanzelfsprekend wel vooraf medegedeeld. De tochten lopen langs en over bestaande routes en paden. Tredzekerheid is een vereiste net als bergschoenen minimaal categorie B en de juiste functionele kleding (wandelbroek, fleece jack, regenkleding, dag rugzak met eten/drinken) voor de hond een goed tuig Ruffwear webmaster Harness of Eqdog Pro harness (evt te leen)

Een hele dag staat voor tochten van in principe vertrek 09.00 uur tot terugkeer tussen 15.00 en 16.00 uur. Deze tochten zijn zeker 4 uur lopen of meer.
 
Doghiking Friday
 
Inclusief in dit bedrag is alleen de gids. Eventuele gondel of entree tickets en het vervoer zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze worden vanzelfsprekend wel vooraf meedegedeeld. De tochten lopen langs en over bestaande routes en paden. Tredzekerheid is een vereiste net als bergschoenen minimaal categorie B en de juiste functionele kleding (wandelbroek, fleece jack, regenkleding, dagrugzak met eten/drinken) voor de hond een goed tuig Ruffwear webmaster Harness of Eqdog Pro harness (evt te leen)

Een hele dag staat voor tochten van in principe vertrek 09.00 uur tot terugkeer tussen 15.00 en 16.00 uur. Deze tochten zijn zeker 3 uur lopen of meer.
 
Doghiking Friday
 
In principe zijn de meeste Doghiking Friday en de DogWalkTrail Six Summits dag wandelingen. Afhankelijk van het weer bepalen we in overleg met jullie of de tocht een hele of een halve dag gaat worden de uiteindelijke beslissing hierover ligt bij de gids (afhankelijk van groepssamenstelling en weersomstandigheden en welk alternatieve wandelingen we dan zouden kunnen doen)

Vol is vol en wie het eerst aanmeld principe. Bij voorkeur vooraf te reserveren en ter plaatse af te rekenen. Last minute opgeven kan maar het kan dus zijn dat de groep al vol zit. De tochten zullen donker rode of zwarte wandelingen zijn. De overige optionele activiteiten in ons pakket zijn natuurlijk ook nog gewoon te boeken op vrijdag! Kijk bij optionele wandelingen op onze site voor de blauw en rode wandelingen.
 
Doghiking Friday
 
Doghiking Friday
Terug naar boven