• DogWalkTrail Austria
     

Honden wandelingen
vanaf de camping

 
Honden wandelingen vanaf de camping
 
Op dinsdag en op vrijdag bieden we speciaal voor onze campinggasten met hun viervoeter(s) hondenwandelingen aan. Op woensdag is er de mogelijkheid om mee te doen aan het waterspektakel op de Zeller See.

Om 10.00 uur verzamelen we op het meetingpoint. Met DogWalkTrail bus of eigen vervoer rijden we vanaf daar naar het startpunt van de wandeling.
 
Honden wandelingen vanaf de camping
 
De wandelingen die begeleidt worden door een Nederlands sprekende DogWalkTrail gids zijn gemiddelde wandelingen van minimaal 2 tot maximaal 3 uur. Voor iedereen met een “normale” conditie zijn deze wandelingen goed te doen. Om uiterlijk 14.00 uur zijn we weer op de verzamelplaats terug.

Prijs:

€ 30,00 p.p.
€ 17,50 p.p. voor kinderen (bij deelname minimaal 1 ouder).
(beide prijzen exclusief eventuele gondel of entree kaartjes)

Minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers.  

Meenemen op de wandeling: dagrugzak met drinken/snack. Goede wandelschoenen zijn verplicht! Altijd vest/fleecejack aan of mee evenals regenkleding.

Op woensdag is er ook nog een mogelijkheid om mee te doen aan het waterspektakel, dit houdt in kanovaren, suppen (Stand Up Paddling) en eventueel waterfietsen. Indien er plaats is en het weer die week goed is kan hier op ingeschreven worden tot dinsdag. De waterspektakels vinden doorgaans plaats op woensdag indien het weer het toe laat.  

Prijs waterspektakel :

€ 35,00 p.p.
€ 20,00 p.p. voor kinderen (bij deelname minimaal 1 ouder).

Inclusief; sup en canadese kano evt waterfiets, instructie en begeleiding DogWalkTrail instructeur.

Aanmelden uiterlijk 2 dagen vooraf via info@dogwalktrail.com of 0043 676 7601022 of 0043 6766267910
 
Honden wandelingen vanaf de camping
Terug naar boven