• DogWalkTrail Austria
     

Bodhi 1995 - 2006

 

Tot mijn 25ste was het door mijn drukke leven in Nederland een tijd lang moeilijk een hond in mijn leven te brengen. Toen besloot ik dit toch te doen en koos ik voor Bodhi, een Akit Inu‑pup van toen 8 weken. Ik beloofde hem gelijk een leven, waarin hij veel buiten kon zijn. Mijn werk in de buitensport en als skileraar maakte het gelukkig mogelijk hem overal mee naar toe te nemen.

Terwijl ik heerlijk buiten bezig was, besloot ik om hond en buitensport te combineren in een eigen bedrijf. Ik verkocht mijn huis en verhuisde naar de Ardennen om van daaruit te werken voor buitensportbedrijven. Verder startte ik een eigen bedrijf in actieve vakanties voor baas en hond. Zo vormde Bodhi de aanzet voor DogWalkTrail, niet alleen in de Ardennen maar ook in Oostenrijk.. Samen zijn we naar de Ardennen (en later naar Oostenrijk) gegaan en hebben we 11 jaar een super leven in de buitensport gehad.

Op 15 september 2006 hebben we helaas afscheid van Bodhi moeten nemen. Ironisch genoeg heb ik hem in de Ardennen tijdens een DWT Bodhi-kano weekend moeten laten inslapen. Hij was en is de geest van het bedrijfje DogWalkTrail. Ook in de toekomst zal hij daarom betrokken blijven.. Zo zal het Bodhi‑kanoweekend blijven bestaan en hebben we in Oostenrijk ons appartement "Bodhi"

 

Bodhi 1995 - 2006
Er zijn Bodhi‑trails in de Ardennen en hij blijft natuurlijk op reclame materiaal en de website staan.
En niet te vergeten op de DWT bus.
 
Bodhi 1995 - 2006
 
Bodhi, bedankt dat je mij de kans hebt gegeven DogWalkTrail te starten.
Zonder jou was dit nooit gebeurd en zo'n succes geworden.
 
Bodhi 1995 - 2006 Bodhi 1995 - 2006 Bodhi 1995 - 2006
Terug naar boven