• DogWalkTrail Austria
     

Relaxt op pad met
je hond op de
alleenreizende week

 

Deze week is VOL

 
Wat: Alleenreizenden week
Wanneer: 2  tot 9 juni
Kosten: € 675,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: VOL
Maximaal aantal deelnemers: VOL
Aantal honden: maximaal 2 honden per persoon
Moeilijkheidsgraad: van blauw tot licht rood
Bij meer dan 8/9 honden zullen we de groep in 2 verdelen
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Alleenreizende week
 
Samen met je hond en andere alleenreizenden hondenliefhebebrs op pad in de bergen. Lekker samen wandelen en gezellig samen eten maar ook tijd en ruimte om alleen met je hond te zijn als je wilt.

Deze week is geschikt voor alle baasjes en honden zolang je maar een normale conditie hebt. De wandelingen inclusief in het programma zijn eenvoudig en hebben geen enorme hoogteverschillen. (al moet je in Oostenrijk natuurlijk wel altijd wat stijgen en dalen) Naast de wandelingen in het programma is er nog voldoende tijd om of lekker te relaxen of mee te doen met pittigere optionele wandelingen. 

Accommodatie
We overnachten in onze nieuwe DogMountainInn. Bijna iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. Er is 1 appartement waar 2 deelnemers zullen logeren en zij zullen de douche en toilet moeten delen. De eerste 5 deelnemers hebben een eigen kamer met douche en wc. De andere 2 moeten een appartement delen waar zich wel  2 aparte slaapkamers in bevinden.  Bij de DogMountainInn hoort een ruime tuin (met hondenzwembadjes en speelplekken voor de honden) en een ruime en gezellige gemeenschappelijke stube met een hondenbar, loungekamer en bistro met een leuk terras.  Je neemt je eigen beddengoed/handdoeken mee of je kan dit huren. (€ 15,00 p.p.)   meer over het pand is te vinden op www.dogmountaininn.nl

Maaltijden
Alle maaltijden zijn inbegrepen in de prijs vanaf ontbijt zondagochtend tot ontbijt zaterdagochtend van vertrek. De avondmaaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro Sky’s Vergnügen (van onze medewerkers Irma en Alexandra). Het ontbijt bestaat uit een buffet met broodjes/beleg zoet en hartig/yoghurt/jus d`orange/koffie/thee. De lunch bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinkpakje/fruit/reepje) De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam.  Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Dan is het verstandig om zelf eten mee te brengen daar we daar hier niet altijd aan de daarvoor geldende eisen kunnen voldoen. Wij adviseren je daar graag over. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.
 
Alleenreizende week
 
Ook voor beginners
Deze week is geschikt voor zowel deelnemers die al in de bergen hebben gewandeld als voor beginners. Zoals gezegd zijn de wandelingen in het programma niet te zwaar en voor iedereen goed te doen. Indien je graag een iets pittigere wandeling wilt dan zijn er op sommige wandelingen daarvoor de mogelijkheid (we splitsen dan de groep)en op vrijdag is er de mogelijkheid om aan een pittige tocht mee te doen op de doghiking friday. Ben je nog nooit met DogWalkTrail op pad geweest en wil je vooraf wel al tips hoe met je hond in de bergen te lopen. Dan maken we graag kennis met jullie tijdens onze cursus wandelen in de bergen in Nederland.

Een rustdag
Tijdens de week is er 1 rustdag. Wij adviseren  je ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen. Voor jou als peroon is het beter (ook al ben je wellicht zonder problemen in staat om 6 dagen vol door te wandelen) maar voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze (intussen 17 jaar) ervaring heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn. Op de rustdag kan je bijvoorbeeld mee gaan met het waterspektakel om te gaan kanovaren en/of suppen.

Goed voorbereid op pad
Voor je vertrek sturen we je een uitgebreide paklijst. Op deze paklijst staan items die verplicht zijn voor deelname en items die handig zijn maar niet verplicht. Een goede reisverzekering is verplicht. Het is verstandig om vooraf in Nederland alvast te trainen met jouw hond.
* Lees meer over de cursus wandelen in de bergen die binnenkort in Nederland van start gaat. Lerenbergwandelenmetjehond.com

*Inclusief in de reissom zijn: 7 overnachtingen, alle maaltijden vanaf zondagochtend t/m zaterdagochtend, 3 wandelingen met DogWalkTrail gids, 1x zelfstandige oriëntatieloop, 1x avondprogramma, Er zijn dan nog 2 dagen om of lekker te relaxen of mee te doen aan het waterspektakel met suppen/kanovaren en waterfietsen of om nog een leuke optionele wandeling te doen.

*Exclusief de reissom zijn het vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en terug en hier ter plaatse , evt tol en parkeergelden, drankjes, schoonmaakkosten (€ 27,50) en toeristenbelasting (€ 1,15 p.p.p.n.) optionele wandelingen/activiteiten. Verzekeringen. In Oostenrijk kan je lang niet bij alle winkels/hutten pinnen en boven in de bergen is pinnen zelfs een uitzondering.

VERPLICHT: Goede hoge bergschoenen, goede wandelbroek (GEEN SPIJKERBROEK) en een regenjas en broek. Lees ook goed de annulerings-voorwaarden door. Voor zowel de hond als voor de baas.

Vooruit kijken? Fotoalbum Alleenreizenden:  http://www.mijnalbum.nl/Album=XEWAXJVX
 
Alleenreizende week
 
Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig

Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten.

alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Alleenreizende week
Terug naar boven