• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail
“Alfabet relax-weken”

 
Wat: Alfabet Relax weken
Wanneer: Kijk voor de data achter de weken die hieronder genoemd worden
Kosten: € 725,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 10

Inclusief: 7 overnachtingen in een pensionkamer met douche en toilet, maaltijden van zondagochtend tot zaterdagochtend,
4 dagen activiteiten, lezingen en wandelingen.

Op vrije dagen (dinsdag en vrijdag) is het mogelijk om met elkaar een oriëntatie wandeling te doen of nog een extra optionele activiteit te boeken.

Aantal honden: maximaal 2 honden per persoon

Moeilijkheidsgraad: blauw
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
DogWalkTrail biedt in 2018 weer nieuwe programma’s aan vanuit onze nieuwe DogMountainInn (www.dogmountaininn.nl)

Het gaat vooral om ontspannen wandelen, lekker eten, relaxen en fun met de hond in de vorm van leren en spelen. Leren gaat vooral om workshops kennis maken met wateractiviteiten zoals kanovaren, suppen, bergwandelen en boogschieten.   

DogWalkTrail Relax weken

In deze week gaan we natuurlijk wandelen door de prachtige Oostenrijkse natuur van kloven, alpenweides en prachtige bergmeren maar dit jaar gaan we ook weer hele originele dingen doen met in sommige weken Geerd en/of Marijke de Rooij of/en Bianca van Leeuwen of een andere leuke workshopgever.

Bij de datum staat welke workshopgevers er zullen zijn en welk alfabet letter we voor die week hebben gepland.

We hebben een heleboel letters beschikbaar dus we kunnen zowel zomers als in de winter door….

Voor alle weken geldt dat we lekker gaan wandelen met een heerlijke lunch onderweg in de vorm van een picknick met Oostenrijkse wijn en bier of we lunchen in een leuke hut, dat de wandelingen heel relaxt zijn, er leuke workshops zijn en boeiende lezingen voor baas en/of hond of beiden, je in een leuke groep deelneemt met andere hondenliefhebbers, lekker gaat eten in de bistro van de DogMountainInn en tegen een meerprijs (tenzij in de week erbij genoemd) kan er gebruik worden gemaakt van honden en bazen massage..  

Welke Alfabet letters hebben we in 2018

AAAA week:  11-18 augustus 2018

Avontuur: Lezing en praktijk wandeling over het avontuur wat de hond in de bergen kan beleven met aansluitend een avontuur in de kano, sup of waterfiets en boogschieten.

Avond licht: Gezellige avond onder de sterren met heerlijke gerechten en een knapperend haard/kampvuur

Apres walk: Een leuke NA-middag met koekjes bakken en proeven voor zowel baas als hond, boogschieten en funparcours en spelen met de hond in de tuin.

Alcohol en non-alcohol genot: We hebben deze week heerlijke drankjes uit Oostenrijk. Voor de mensen die graag een wijntje of een biertje lusten hebben we heerlijke Oostenrijkse wijn en Pinzgauer zwickel biertjes en voor de mensen die even geen alcohol willen hebben we heerlijke alcohol vrije cocktails en vlierbes sappen of gespritste sappen.

BBBB week: Bergen, Bier, Bianca en bewegen van Buik, Billen en Benen en bewust met Geerd (is al geboekt voor privé groep) 16 tot 23 juni 2018

CCCC week:  06-13 oktober 2018

Coaching: Een ochtend coaching door een gediplomeerde coach die inzicht geeft in jezelf tijdens een wandeling (Irene Glansbeek en/of Geerd de Rooij) maar die ook inzicht geven in de hond.

Couch/lounge: avond waar we heerlijk tapas gaan eten en we een leuke ontspannen film kijken met natuurlijk in de hoofdrol een hond.

Chips & Wine & Walk tijdens een prachtige zonsondergang wandeling bij een bergmeer.

Café-Bistro Sky’s Vergnügen waar we deze week heerlijk zullen eten, Oostenrijkse avond hebben met heerlijke Oostenrijkse Vergnügen in de vorm van lokale gerechten.

SSSS week: 21 juli tot 28 juli 2018

Samenwerken met de hond in de vorm van bergwandelen, oefeningen en door middel van een lezing (Geerd de Rooij, Marijke de Rooij en Bianca van Leeuwen).

Snow Search we gaan op zoek naar een beetje sneeuw om sneeuwballen te gooien en de hond te laten genieten van sneeuwpret.

Steile wanden die ons omringen in mooie kloven en prachtige dalen.

Stoere activiteiten in de vorm van wandelingen en spelen in de natuur en boogschieten.

Wwww winter week: winter 05 januari tot 12 januari 2019

Winterse landschappen betreden met sneeuwschoenen.

Wellness voor baas en hond met 2 x een massage voor de bazen en 1 x voor de hond inclusief je programma.

Wine & beer proeven, koekjes maken voor de baas en de hond en heerlijke (honden) films kijken met een heerlijk drankje.

Waterfalls bezoeken, er is niets mooiers dan bevroren water te bewonderen tijdens een mooie winter wandeling.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
Wat je nog moet weken:

Accommodatie: Elke deelnemer heeft zijn eigen slaapkamer eventueel met eigen douche en toilet of je deelt een appartement (wel weer met je eigen slaapkamer daarin) de kamers zijn volledig ingericht met thema’s. Thema’s zoals iglo’s, tipi’s, sneeuw, bergen, Alpen, wolven, koeien en natuurlijk honden hebben een grote rol in de inrichting van onze nieuwe DogMountainInn. (www.dogmountaininn.nl).

Tijdens deze week gaan we met de DogWalkTrail taxi naar alle wandelingen toe zodat je kunt genieten van de omgeving.

Je hebt 2 dagen vrij in deze week. Op deze dagen kunnen er optionele activiteiten (meerprijs) worden gedaan of kun je gebruik maken van onze eigen Doggy Day Care (hondenoppas tegen meerprijs) Raften of andere outdoor activiteiten kunnen bij ons worden gereserveerd.

Alle wandelingen en activiteiten zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen en zijn onze zogenaamde blauwe wandelingen.

Bovenop al dit moois krijg je een leuke goodiebag.

Deze hele week zullen we heerlijk eten in de bistro van de DogMountainInn genaamd “Sky’s Vergnügen” de bistro staat voor heerlijke maaltijden met lokale producten. De bistro wordt gerund door Irma en Alexandra. Vlees direct van de almen uit de omgeving, heerlijke lokale streekproducten, Oostenrijkse wijn en  Pinzgauer (zo heet de streek hier)  biertjes. Ook voldoende vegetarische maaltijden.

Kortom... weer een aantal zeer diverse ontspannende honden weken.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
Overige info:

De week is bestemd voor iedereen die graag met zijn viervoeter(s) bezig is en die het leuk vindt om samen met zijn hond en met andere hondenliefhebbers op te trekken door te wandelen met elkaar, te leren van elkaar en plezier te maken met elkaar. De nadruk ligt deze week niet alleen op het wandelen (blauwe wandelingen dus met normale conditie goed te doen voor iedereen) maar net zo goed op de het plezier en lekker eten en fun. Wil je puur voor het wandelen komen dan is bijvoorbeeld een Explore of combi  week geschikter of ook onze DogMountainExperience weken.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
Let op: je kunt met maximaal 2 honden per persoon komen, maar tijdens de  workshops en wandelingen kan je maar met één hond tegelijk werken. De honden die achterblijven moeten dus zonder problemen of overlast op de kamer kunnen blijven of bij de DoggyDayCare.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
Het is bij deze week niet mogelijk bepaalde kortingen of tegoed bonnen in te wisselen en ook de stamgastenkorting is vanwege alle workshops niet van toepassing op deze week.

Handig om te weten

Heb je geen bergwandel uitrusting? Je kunt bij DogWalkTrail ter plekke in ons “winkeltje” ook nog bepaalde kleding kopen. wandelbroeken, fleece jacks, thermoshirts. Natuurlijk indien nodig een tuig voor je hond en een heupgordel, zodat je helemaal klaar bent voor een stoere bergwandeling. Onze gidsen weten precies wat je nodig hebt. Natuurlijk krijg je bij je bevestiging een paklijst waarbij we precies vertellen wat je voor deze week nodig hebt. Te leen hebben we heupgordels, Ruffwear WebMasterHarness of ProHarness van EQDog, heupgordels en wandelstokken. Op sommige wandelingen willen we graag dat de gasten het Ruffwear of EQDog tuig gebruiken.

Loopse teven of niet sociale honden kunnen niet worden geaccepteerd.
 
Bij de maaltijden is er altijd een keuze. Er is natuurlijk ook voor onze vegetarische gasten een heerlijk menu.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
 
Kamerindeling:
De accommodatie bevindt zich onze nieuwe DogMountainInn waar de deelnemers zullen verblijven op basis van 2p of 1 p kamers. Het pension beschikt over een gemeenschappelijke tuin een terras en een gezellige bistro met een huisbar en gezellige zitjes waar gegeten zal worden. Reis je alleen dan kan je je eigen slaapkamer krijgen (beperkt aantal kamers).

Het is niet mogelijk om in andere accommodatie te verblijven in deze week.

Annuleringsregeling
Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier.
 
DogWalkTrail Alfabet relax-weken
Terug naar boven