• DogWalkTrail Austria
     

Groepsreizen
met de honden

 
Wat: met eigen groep op reis naar DogWalkTrail in Oostenrijk
Wanneer: op aanvraag van mei tot en met oktober
Kosten: vanaf € 495,00 p.p. (zie onder)
Minimaal aantal deelnemers: 08
Maximaal aantal deelnemers: 12
Aantal honden: maximaal 1 hond per persoon (evt 2 in overleg)
Moeilijkheidsgraad: van blauw tot rood
 
Groepsreizen met de honden
 
Maak je deel uit van een rasvereniging, wandelclub of vriendenclubje dan is deze week iets voor jullie!

Van eenvoudige blauwe wandelingen tot pittige rode tochten. Basiskamp in accommodatie in het dal zodat we in een groot gebied kunnen wandelen en veel keuze hebben.
 
Groepsreizen met de honden
 
Accommodatie
Je overnacht in de DogMountainInn onze hondvriendelijke accommodatie in het dal. In het gebouw zijn 3 appartementen met in totaal 8 slaapkamers voor maximaal 16 personen. Per appartement is er een ruime badkamer, woonkamer en keuken. Daarnaast een grote omheinde tuin. Daarnaast is er een eenvoudige maar gezellige gemeenschappelijke ruimte en veranda om te eten of te borrelen.
 
Groepsreizen met de honden
 
Activiteiten:
Deze week is geschikt voor ervaren wandelaars in de bergen maar ook voor de beginners. Je stelt namelijk zelf in overleg met ons het programma samen. Verschillende ervaringsniveau’s in 1 groep? Ook dat kunnen we inpassen.

Naast wandelen is het ook mogelijk om te gaan kanovaren en suppen met de hond.

De prijs voor deze week is afhankelijk van het uiteindelijke programma maar om je een idee/uitgangspunt te geven een voorbeeld:

Reissom: € 495,00 p.p.

*Inclusief in de reissom zijn: 7 overnachtingen, 3 wandelingen met gids, 1 zelfstandig te lopen  orientatie wandeling.

*Exclusief de reissom zijn het vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en hier ter plaatse , tolgelden, parkeergeld, maaltijden, drankjes, schoonmaakkosten (€ 55,00 per appartement) en toeristenbelasting  (€ 1,15 p.p.p.n.)

Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig

Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten.

alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Groepsreizen met de honden
Terug naar boven