• DogWalkTrail Austria
     

Groepsreizen
met de honden

 
Wat: met eigen groep op reis naar DogWalkTrail in Oostenrijk
Wanneer: op aanvraag van mei tot en met oktober

Kosten: vanaf € 495,00 p.p. (zie onder)
Minimaal aantal deelnemers: 8
Maximaal aantal deelnemers: 10

Aantal honden: maximaal 10 honden (meer in overleg)

Moeilijkheidsgraad: van blauw tot rood
 
Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden)
Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
 
Aanvragen voor groepen
 
Maak je deel uit van een rasvereniging, wandelclub of vriendenclubje dan is deze week iets voor jullie!

Van eenvoudige blauwe wandelingen tot pittige rode tochten. Basiskamp in accommodatie in het dal zodat we in een groot gebied kunnen wandelen en veel keuze hebben.
 
Aanvragen voor groepen
 
Accommodatie
Je overnacht in de DogMountainInn onze hondvriendelijke accommodatie in het dal. In het gebouw zijn verschillende appartementen en kamers voor ongeveer 23 personen. Daarnaast een grote omheinde tuin met verschillende gescheiden zithoekjes en een hondenspeelterrein en uitlaatstuk. We bieden DoggyDaycare aan in de winter en uitlaatservice. Daarnaast is er een gezellige gemeenschappelijke lounge ruimte en gezellig eetruimte waar kan worden gegeten of waar je lekker kunt genieten van een gezellige borrel. Voor de honden is er een speciale hondenbar om uit te drinken en kan de hond wat lekkers krijgen. Er zijn maximaal 10 honden welkom in het pand. Meer in overleg. Meer info over de DogMountainInn is te vinden op www.dogmountaininn.nl

Je kunt ook overnachten in onze twee DogLogHomes. Het grote huis “The Lodge” heeft 2 slaapkamers met ieder een badkamer en een gezellige grote huiskamer met een houtbrander. Er is plaats voor maximaal 6 personen en 4 honden (meer in overleg) Er staan in het huis verschillende ingebouwde gezellige hondenmanden en er is een ingebouwde bench. Er is een groot afgezet terras en een klein stukje afgezette tuin direct naast het huis,

In de “LogCabin”, het kleine zusje van The Lodge is er plaats voor 3 personen en maximaal 3 honden. Ook hier is een gezellige houtbrander en het ruime terras is afgezet en er is aan beiden kanten een stukje afgezette kleine tuin.

Op het terrein waar de DogLogHomes staan is ook een  leuke (steil) afgezet stuk avonturen baantje in de vorm van een beek. Dit loopt wel steil naar beneden en kleine honden kunnen hier wel op bepaalde stukken uit.

Meer informatie over de DogLogHomes zijn te vinden op onze site www.dogloghomes.com
 
Aanvragen voor groepen
 
Activiteiten:
Deze week is geschikt voor ervaren wandelaars in de bergen maar ook voor de beginners. Je stelt namelijk zelf in overleg met ons het programma samen. Verschillende ervaringsniveau’s in 1 groep? Ook dat kunnen we inpassen.

Naast wandelen is het ook mogelijk om te gaan kanovaren en suppen met de hond.

De prijs voor deze week is afhankelijk van het uiteindelijke programma maar kan al vanaf

€ 295,00 p.p. zijn bij groepen van 16 deelnemers

Inclusief in de reissom zijn: 7 overnachtingen, 3 wandelingen met gids, 1 zelfstandig te lopen  orientatie wandeling.

Exclusief de reissom zijn het vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en hier ter plaatse , tolgelden, parkeergeld, maaltijden, drankjes, schoonmaakkosten (€ 55,00 per appartement) en toeristenbelasting  (€ 1,15 p.p.p.n.)
 
Aanvragen voor groepen
 
Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig

Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten.

alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
 
Aanvragen voor groepen
Terug naar boven