• DogWalkTrail Austria
     

DogWalkTrail
On Tour

 
DogWalkTrail gaat in sommige weken leuke dingen doen in Duitsland, Italy en we gaan peddelen in Oostenrijk maar ook in andere landen. We sturen altijd een week van te voren een mail als deze activiteiten worden aangeboden.

DogWalkTrail goes Italy:

Deze dag voert ons naar de grens met Italië. We rijden door prachtige dorpjes naar een mooie smal dal. Vervolgens lopen we via een afwisselende klimmende route naar Italië. We komen over de pas, zien prachtige meren en wandelen door bos en over heerlijke groene alpen weides zo Italië binnen. Op het eindpunt aangekomen kan iedereen naar keuze lekker eten, zwemmen of relaxen aan het meer.

Prijs voor deze dag: € 50,00 p.p. inclusief gidsen en vervoer. (vervoer voor zover er plaats is in de DogWalkTrail bus)

Minimaal aantal deelnemers: 4
 
DogWalkTrail On Tour
 
DogWalkTrail goes Germany

Naast de Italië dag hebben we sinds dit jaar ook een dagje Duitsland. Op iets meer dan een uur rijden ligt Berchtesgaden met de prachtige Konigssee. We maken aldaar een mooie wandeling en als de tijd het toelaat kan je met de rondvaartboot een rondje maken over het meer.

Op de terugweg kunnen we nog een bezoek brengen aan een mooie kloof.

Prijs: € 50,00 p.p. inclusief de gidsen en vervoer. (vervoer voor zover er plaats is in de DogWalkTrail bus) Exclusief gondelkaartje en eventueel boottochtje of entree van de kloof.

Minimaal aantal deelnemers: 4
 
DogWalkTrail On Tour
 
DogWalkTrail goes Paddling in Germany

En naast mooi wandelen kan je in Duitsland ook mooi kanovaren of suppen. Vroeg op pad want we moeten om een bezoek te brengen aan een prachtige natuurgebied ongeveer 3½ uur rijden. Dit is wel de moeite waard want je zal je in Canada wanen… We maken een heerlijke wandeling en gaan aansluitend een prachtige tocht maken.

Prijs voor deze dag: € 95,00 p.p. inclusief 1 overnachting in een teepee tent, 2 gidsen, kano’s en sups, materiaal, vervoer (vervoer voor zover er plaats is in de DogWalkTrail bus) wandeling en kanotocht. (lunchpakketje meebrengen)

Minimaal  6 tot maximaal 8 deelnemers.
 
DogWalkTrail On Tour
 
DogWalkTrail goes Paddling in Austria

En naast dat geweldige wandelen wat we doen in Oostenrijk kan je in Oostenrijk ook mooi kanovaren en suppen. Vroeg op pad want ook in Oostenrijk moeten we een stuk rijden om te kunnen varen met de hond. We zullen eerst een dag oefenen op de Zeller See en kijken of zowel baas en hond er al aan toe zijn. Mocht dit geen probleem zijn zullen we een dag on tour gaan voor een mooie kano of sup tocht. We maken onderweg eerst een heerlijke wandeling en gaan aansluitend een prachtige tocht maken op rivieren of meren.

Prijs voor deze dag: € 75,00 p.p. inclusief kano en sup oefen uur op het meer, materiaal, vervoer (vervoer voor zover er plaats is in de DogWalkTrail bus) wandeling en kano en sup tocht. (lunchpakketje meebrengen) Het kan zijn dat we ook gaan overnachten. De meerprijs zal dan vooraf ook worden aangegeven.

Minimaal 6 tot maximaal 8 deelnemers.
 
DogWalkTrail On Tour
 
https://myalbum.com/album/T9TDkp9KQyBI
Terug naar boven